Yardım Hangi Operatörün Hızı İyi

Reaksiyon skoru
5
Merhaba deprem bölgesinde yaşıyorum bulunduğum yerde altyapı olmadığı için telefon internetiyle oyun oynuyorum. Vodafone kullaniyorum fakat cs2de çok aşırı ping ve jitter oluyor jitter olmasa bile faceitte 102ms trde 55 60 falan alıyorum. Turkcelle gecmeyi düşünüyorum ama pişman olurum diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım?

Hangi operatörün hangi bölgede ne kadar iyi yatırımı olduğuna göre değişir benim yaşadığım şehirde sıralama şu şekilde.
1-Turkcell
2-Vodafone
3-Türktelekom
Bende de böyle

Onu nasıl anlayacağız hangisinin yatırımı daha çok bizim bölgede?
hocam genelde çoğunluk altyapı vdsl ile turktelekom. adres sorgu ile bak hız değerleri neler veriyorlar. altyapı kimin varsa o senin için iyidir. millenin sitede sorgulatınca kimden aldıklarını vs gösteriyorlar.

En güzeli o hatlara sahip arkadaşlarının mobil İnterneti ile dene. Bende turkcell ile Vodafone eş değer ping konusunda. Telekom stabil değil ve berbat

hocam genelde çoğunluk altyapı vdsl ile turktelekom. adres sorgu ile bak hız değerleri neler veriyorlar. altyapı kimin varsa o senin için iyidir. millenin sitede sorgulatınca kimden aldıklarını vs gösteriyorlar.
Hepsi 80-90 diyor ama 50 veriyorlar fiber altyapısı için nasıl başvurabiliriz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,569
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri