Hangi Samsung telefonu almalıyım?

quel66

80+
Reaksiyon skoru
2
Aşağı yukarı 25k bütçem var. Düşündüğüm telefonlar :
S23 fe
S 24
S24 fe
S 25 fe
Bu telefonlar arasında inanılmaz farklar yok bildiğim kadarıyla. Sizce parasına en çok değecek telefon hangisidir? Telefondan öyle çok fazla beklentim yok. Kamerası iyi olsun. Uzun ömürlü olsun yeterli. Bütçe 25k civarında zorlasam s25 fe de olabilir ama gereği var mı emin değilim. ( Bu fiyat bandında başka önerileriniz varsa önerilebilirsiniz ancak önceliğim Samsung olması yönünde)

S23 fe
S 24
S24 fe
S 25 fe
Bu telefonlar arasında inanılmaz farklar yok bildiğim kadarıyla. Sizce parasına en çok değecek telefon hangisidir? Telefondan öyle çok fazla beklentim yok. Kamerası iyi olsun. Uzun ömürlü olsun yeterli. Bütçe 25k civarında zorlasam s25 fe de olabilir ama gereği var mı emin değilim. ( Bu fiyat bandında başka önerileriniz varsa önerilebilirsiniz ancak önceliğim Samsung olması yönünde)
23fe baya kötü onu alma. Kalanların hiçbiri üzmez bence 24 Fe en mantıklısı.

Yani bunların çip verimsiz. Modem verimsiz ve sinyal gücü sd versiyona göre düşük (s24 için konusuyorum feler zaten düz exynos)

İlla bunlardan biri olacaksa düz s24 veya s24fe tercih et. S25fe ztn 24fe ile aynı sayılır.

Yinede önermem lte kullanıyorsan sıkıntı büyük pil için.

S23 fe
S 24
S24 fe
S 25 fe
bütçe varsa düz s24
yoksa direk s24fe al geç
ikiside üzmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,127
Üyeler
185,840
Son üye
enssk