Hangi switchi almalıyım

egemends

80+
Reaksiyon skoru
31
Arkadaşlar blue ve red switch arasında kaldım youtubeden asmr videolara baktım ama gerçek olarak anlamak daha iyi tabi
mavi switch daha çok ses çıkarıyo ben mekanik klavye seslerini seven biriyim bu mavi switch kafa patlatır mı yoksa red switch alsamda klavye sesinin hassını alır mıyım? red switchte oyun oynarken klavye sesim arkadaşlara gider mi siz hangisini önerirsiniz yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden
(eğer red ve blueden daha iyi olduğunu düşündüğünüz varsa önerirseniz sevinirim)

Evet kafa patlatıyor :D Red switch al ben Warlock Blue switch kullanıyorum geceleri kullanırken oyundan fazla klavye sesi geliyor.

Red oneririm Al daha az sesli bas patlstmaz

Eğer seviyosan kafa patlatmak için mavi al :D

White [emoji108] yumuşak ve az sesli ve hazzı güzel.

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar blue ve red switch arasında kaldım youtubeden asmr videolara baktım ama gerçek olarak anlamak daha iyi tabi
mavi switch daha çok ses çıkarıyo ben mekanik klavye seslerini seven biriyim bu mavi switch kafa patlatır mı yoksa red switch alsamda klavye sesinin hassını alır mıyım? red switchte oyun oynarken klavye sesim arkadaşlara gider mi siz hangisini önerirsiniz yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden
(eğer red ve blueden daha iyi olduğunu düşündüğünüz varsa önerirseniz sevinirim)
Kesinlikle RED Switch al. Gece mavi switch kullanırsan eve polis çağırır apartmandakiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,895
Üyeler
187,747
Son üye
DiciestTunic
Geri