Hangi Telefon Operatörü İyi?

Tablet123

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,062
Fiyatlarıyla yazıyorum hangisi mantıklı sizce? Genelde telefon konuşması yapılacak biraz internet de kullanılır.

Turkcell 10GB 2000DK 420TL
Vodafone 10GB 1000DK 300TL
Türk Telekom 10GB 1000DK 260TL

Fiyatlarıyla yazıyorum hangisi mantıklı sizce? Genelde telefon konuşması yapılacak biraz internet de kullanılır.

Turkcell her zaman daha iyi ama fiyatlarıda iyi

Vodafonedan uzak durda diğer 2 si olur. Ama kesinlikle vodafonedan uzak dur

15 sene turkcell kullanıp vodafonea geçip daha 1. Senesi dolmadan cayma bedelini bile verip tekrar turkcelle geçen abimiz oldu çevremde

Ek olarak vodafone çekim gücü zayıf.

9 yıl vodafone kullandım ama her defasında sövdüm hadi ilk 4 seneyi düşünüyorum çok şey olmadı ama 2020 den sonra bir bozmaya başladılar inanamazsın

Araçtayım 4.5g açık bluetooth açık ve araçta konuşuyorum. Pat telefon araması kesiliyor telefonu alıyorum elime 3g ye geçmiş otomatik ve dişlerin hepsi dönmüş(sağ üstteki çekim dişleri). Sonra interneti kapatıp açıyorum bluetooth hattını kesiyorum öyle toparlıyor (bluetooth ile arama arasında bağlantı olmayabilir ama hep bunu yaşadım. 4.5g açıkken belki aramayı kaldıramıyordu 3g ye düşüyordu otomatikman)

Ne zaman turkcelle geçtim 2025 de o zaman hiçbir şikayetim kalmadı. Bu bluetooth araç arama üçlüsünde kopma hiç yaşamadım. Kendi kendine 3g ye çekmeler yaşamadım. Övdüğümden değil ama vodafoneda kafayı yedirtecek hiçbir sorunla karşılaşmadım ve yaşadığım bölgede 1diş daha fazla çekiyor vodafonea göre

Turkcell pahalı gelirse turk telekom gene iyidir ama vodafone asla. Vodafone kullanıp turkcelle geçen arkadaşımda aynı şekilde vodafona dönmem bi daha diyor

Turkcell her zaman daha iyi ama fiyatlarıda iyi
Vodafonedan uzak durda diğer 2 si olur. Ama kesinlikle vodafonedan uzak dur

15 sene turkcell kullanıp vodafonea geçip daha 1. Senesi dolmadan cayma bedelini bile verip tekrar turkcelle geçen abimiz oldu çevremde

Ek olarak vodafone çekim gücü zayıf.

9 yıl vodafone kullandım ama her defasında sövdüm hadi ilk 4 seneyi düşünüyorum çok şey olmadı ama 2020 den sonra bir bozmaya başladılar inanamazsın

Araçtayım 4.5g açık bluetooth açık ve araçta konuşuyorum. Pat telefon araması kesiliyor telefonu alıyorum elime 3g ye geçmiş otomatik ve dişlerin hepsi dönmüş(sağ üstteki çekim dişleri). Sonra interneti kapatıp açıyorum bluetooth hattını kesiyorum öyle toparlıyor (bluetooth ile arama arasında bağlantı olmayabilir ama hep bunu yaşadım. 4.5g açıkken belki aramayı kaldıramıyordu 3g ye düşüyordu otomatikman)

Ne zaman turkcelle geçtim 2025 de o zaman hiçbir şikayetim kalmadı. Bu bluetooth araç arama üçlüsünde kopma hiç yaşamadım. Kendi kendine 3g ye çekmeler yaşamadım. Övdüğümden değil ama vodafoneda kafayı yedirtecek hiçbir sorunla karşılaşmadım ve yaşadığım bölgede 1diş daha fazla çekiyor vodafonea göre

Turkcell pahalı gelirse turk telekom gene iyidir ama vodafone asla. Vodafone kullanıp turkcelle geçen arkadaşımda aynı şekilde vodafona dönmem bi daha diyor
Turkcell kullanıyorduk zaten de fiyatı 230TL den 420TL yapacaklarmış değiştirsem mi diye düşündüm bu ciddi zamdan dolayı. Diğerleri pişman eder deniyorsa yine bir şekilde verilir 420TL.

Vodafone hariç fark etmez

Benim gibi yap faturasiz hat al 3 ayda bir Turkcell ve turktelekom arasinda dön durum

Vodafone hariç fark etmez

Benim gibi yap faturasiz hat al 3 ayda bir Turkcell ve turktelekom arasinda dön durum
Hat sahibi ben olmadığın için uğraştırıyor sürekli yapmak, 1-2 senede bir yapsak yeterli.

Ben bu gün Turkcell'de faturasiza geçtim fiyatlar çok pahalı büyük ihtimal ben de başka bir operetore geçiş uapacagim

Hepsi en ufak depremde baz istasyonları çökecek kadar kötü ve hepsi de ufak bi internet kakalamasıyla geçiştirmeye çalışacak kadar kötü firmalar. Yani ne aldığının hiçbir önemi yok bence

Vodafone hic onermiyorum digerleri olabilir

Turkcell kullanıyorduk zaten de fiyatı 230TL den 420TL yapacaklarmış değiştirsem mi diye düşündüm bu ciddi zamdan dolayı. Diğerleri pişman eder deniyorsa yine bir şekilde verilir 420TL.

Turkcellde malesef durum tam olarak şöyle;

Turkcell hakikaten kalitelidir ama parasınıda ona göre alır. Bunu turkcelli olanlar bile inkar etmez. Hem iyi ama aldığı parada iyi yalan yok. Ne kadar ekmek o kadar köfte misali 👍

Eğer turkcell fiyat olarak şişik geliyorsa turk telekomu atın cebe arkanıza bakmayın 1 sene

Turk telekomla turkcell arasında bariz gözle görülür bir fark olacağını sanmıyorum turk telekom bütçe olarak cebinize baya dost olur 👍 sonuçta iş adamı değilsen sürekli o direktör bu satış müdürü şu pazarlamacı vs harıl harıl telefon trafiğin yoksa yapıştır TT yi. Ha 420₺ sorun değil dersen buyur turkcellde kullanabilirsin

Ama vodafone olmasın 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,229
Üyeler
199,681
Son üye
Pala5858

Geri