Vodafonedan uzak durda diğer 2 si olur. Ama kesinlikle vodafonedan uzak dur
15 sene turkcell kullanıp vodafonea geçip daha 1. Senesi dolmadan cayma bedelini bile verip tekrar turkcelle geçen abimiz oldu çevremde
Ek olarak vodafone çekim gücü zayıf.
9 yıl vodafone kullandım ama her defasında sövdüm hadi ilk 4 seneyi düşünüyorum çok şey olmadı ama 2020 den sonra bir bozmaya başladılar inanamazsın
Araçtayım 4.5g açık bluetooth açık ve araçta konuşuyorum. Pat telefon araması kesiliyor telefonu alıyorum elime 3g ye geçmiş otomatik ve dişlerin hepsi dönmüş(sağ üstteki çekim dişleri). Sonra interneti kapatıp açıyorum bluetooth hattını kesiyorum öyle toparlıyor (bluetooth ile arama arasında bağlantı olmayabilir ama hep bunu yaşadım. 4.5g açıkken belki aramayı kaldıramıyordu 3g ye düşüyordu otomatikman)
Ne zaman turkcelle geçtim 2025 de o zaman hiçbir şikayetim kalmadı. Bu bluetooth araç arama üçlüsünde kopma hiç yaşamadım. Kendi kendine 3g ye çekmeler yaşamadım. Övdüğümden değil ama vodafoneda kafayı yedirtecek hiçbir sorunla karşılaşmadım ve yaşadığım bölgede 1diş daha fazla çekiyor vodafonea göre
Turkcell pahalı gelirse turk telekom gene iyidir ama vodafone asla. Vodafone kullanıp turkcelle geçen arkadaşımda aynı şekilde vodafona dönmem bi daha diyor