Neler Yeni

Hangi televizyonu almalıyım?

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Arkadaşlar merhabalar televizyon almayı planlıyorum aklımda 55 inç var ve bütün vatanda biraz bakındım ve bilgi edindim. Karşıma çıkan şu modeller arasında kaldım
Philips 55oled809
Philips MiniLed 65
TCL QD Mini LED 65 (3300 nit parlaklık)
Bütçem normalde maksimum 60K ama philips oled ile TCL miniled arasında karşılaştırma yapınca philips çok az bir farkla daha canlı ama parlaklık yeterli gelmedi ama TCL de 3300 nit gibi parlaklık var ve QD ile ciddi anlamda OLED ile aynı seviyede görüntü kalitesine sahip. Onun dışında Philips miniled gayet güzel görünüyor hem 65 inç hemde fiyatı aralarında en uygun olan model hepside çok kararsız bıraktı hangisini seçmem daha iyi olur ve avantajları daha fazla olur bu konuda yorumda bulunursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
Arkadaşlar merhabalar televizyon almayı planlıyorum aklımda 55 inç var ve bütün vatanda biraz bakındım ve bilgi edindim. Karşıma çıkan şu modeller arasında kaldım
Philips 55oled809
Philips MiniLed 65
TCL QD Mini LED 65 (3300 nit parlaklık)
Bütçem normalde maksimum 60K ama philips oled ile TCL miniled arasında karşılaştırma yapınca philips çok az bir farkla daha canlı ama parlaklık yeterli gelmedi ama TCL de 3300 nit gibi parlaklık var ve QD ile ciddi anlamda OLED ile aynı seviyede görüntü kalitesine sahip. Onun dışında Philips miniled gayet güzel görünüyor hem 65 inç hemde fiyatı aralarında en uygun olan model hepside çok kararsız bıraktı hangisini seçmem daha iyi olur ve avantajları daha fazla olur bu konuda yorumda bulunursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Fiyatlarını kaçtan verdi vatan hocam belirtirseniz çok iyi olur

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Hüseyin Mert Görgel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,587
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Tcl kullanıyorum tavsiye ederim. Philips hiç kullanmadım. Sadece tcl den çok memnun kaldığımı söylemek için yazıyorum.

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
Hocam normalde 55klık ürün kelepir derdim ama philips markası aşırı sorunlu bir marka satış sonrası 55k verip mağduriyet yaşamanızı istemem panel özellikleri olarak tcl in bu serisi oldukça iyi olması lazım. Philipsten uzak durmanızı tavsiye ederim bir tv tamircisi olarak.TCL ALIP GEÇEBİLİRSİNİZ KISACA .
Sırasıyla 60K,55K,75K

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Hüseyin Mert Görgel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam normalde 55klık ürün kelepir derdim ama philips markası aşırı sorunlu bir marka satış sonrası 55k verip mağduriyet yaşamanızı istemem panel özellikleri olarak tcl in bu serisi oldukça iyi olması lazım. Philipsten uzak durmanızı tavsiye ederim bir tv tamircisi olarak.TCL ALIP GEÇEBİLİRSİNİZ KISACA .
TCL 75K haydi bakalım bankaya şimdi :D

Top Bottom