Neler Yeni

Hangi tozu almam gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan
fitness a yeni başladım, hafif yağ var kas neredeyse yok, haftada 4-3 gün gidebiliyorum iş ve okuldan dolayı, ülke şartları gerek beslenmem iyi değil o yüzden toz almayı düşünüyorum ama hangisi almam gerek bilmiyorum,
protein, kreatin bcaa veya farklı ismi olan her neyse hangisini almam gerek ve ne kadar almam gerek yaşım 17 bu arada

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Mert ash
fitness a yeni başladım, hafif yağ var kas neredeyse yok, haftada 4-3 gün gidebiliyorum iş ve okuldan dolayı, ülke şartları gerek beslenmem iyi değil o yüzden toz almayı düşünüyorum ama hangisi almam gerek bilmiyorum,
protein, kreatin bcaa veya farklı ismi olan her neyse hangisini almam gerek ve ne kadar almam gerek yaşım 17 bu arada
bütçen varsa beslenme programı satın al direkt seninle ilgilenebilecek biri olması daha iyi olur makrolarını hesaplar cart curt.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Arda Dayıcan
beslenmesiz olmaz bu hele zayıfsan proteinini karbonhidratını düzgün alman lazım sana protein tozu al desem 20 gram protein var içinde fiyatına göre sana pek bi etki etmiycektir genel beslenmeni düzeltmen kullancağın en iyi tozdan daha iyidir belki pre workout antremanda yardımcı olabilr sana

Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Talha Açıkgöz
Toz kullanman tamamen saçmalık olur önce ihtiycın var mı var ise ne kadar var bilmen gerek fazla protein alman da zararlı

Top Bottom