Neler Yeni

Hangi tozu almam gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
fitness a yeni başladım, hafif yağ var kas neredeyse yok, haftada 4-3 gün gidebiliyorum iş ve okuldan dolayı, ülke şartları gerek beslenmem iyi değil o yüzden toz almayı düşünüyorum ama hangisi almam gerek bilmiyorum,
protein, kreatin bcaa veya farklı ismi olan her neyse hangisini almam gerek ve ne kadar almam gerek yaşım 17 bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Arda Dayıcan
hayvan gibi ye toz ilerde alırsın

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert ash
fitness a yeni başladım, hafif yağ var kas neredeyse yok, haftada 4-3 gün gidebiliyorum iş ve okuldan dolayı, ülke şartları gerek beslenmem iyi değil o yüzden toz almayı düşünüyorum ama hangisi almam gerek bilmiyorum,
protein, kreatin bcaa veya farklı ismi olan her neyse hangisini almam gerek ve ne kadar almam gerek yaşım 17 bu arada
bütçen varsa beslenme programı satın al direkt seninle ilgilenebilecek biri olması daha iyi olur makrolarını hesaplar cart curt.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Arda Dayıcan
beslenmesiz olmaz bu hele zayıfsan proteinini karbonhidratını düzgün alman lazım sana protein tozu al desem 20 gram protein var içinde fiyatına göre sana pek bi etki etmiycektir genel beslenmeni düzeltmen kullancağın en iyi tozdan daha iyidir belki pre workout antremanda yardımcı olabilr sana

Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Talha Açıkgöz
Toz kullanman tamamen saçmalık olur önce ihtiycın var mı var ise ne kadar var bilmen gerek fazla protein alman da zararlı

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Arif
Eğer günlük proteinini karşılayamıyorsan protein tozu alabilirsin. Onun haricinde şimdilik başka bi takviyeye ihtiyacın yok yeni başlamışsın. Hamlığını atıp kendinde belirli gelişmeler fark ettiğinde Kreatin kullanabilirsin istersen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bcaa nedir peki bir yakınım al diyordu

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,962
İsim
Mert Metshi

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Arif
bos is hocam suan toz kullanmaniza gerek yok protein alamiyorum falan diyorsaniz tavuk gogsu protein tozundan daha ucuz
Hocam hangisi daha hızlı kana karışıyor? Ya da hangisinin tüketimi daha kolay. Protein tozu kadar kana hızlı karışna bir protein kaynağı yok maalesef. O yüzden bütçesi varsa protein tozu alması çok mantıklı olur. Antrenman sonrası hem hızlı kana karışır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bcaa kas yıkımın engellemenin yanı sıra kasların gelişmesi için etkili olan kan şekerinin yükselmesini sağlıyor. Yeni başlayan biri için oldukça gereksiz bir suplement. Ama alırsan da zararını görmez aksine faydasını illaki görürsün. Ama dediğim gibi şimdilik gereksiz.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Arif
tavuk dan 2gün sonra midem bulanıyor yiyemiyorum
Çoğu kişiye bunun gerçekleştiğini söylüyoruz ama bu sporla ilgilenmeyen insanlar dahi "tavuk ye gardaşım daha iyi" diyip duruyorlar. Sen benim dediğim gibi yap hocam. Eksik protein alıyorsan protein tozu kullanabilirsin. Tabii eğer bilmiyorsan protein tozu markaları konusunda da tavsiye verebilirim.

Aquamen

80+ Bronze
gereksiz her yediğin şeyden alıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

tavuk dan 2gün sonra midem bulanıyor yiyemiyorum
https://www.supplementler.com/urun/supplementlercom-whey-protein-1000-gr-8711 al geç yerli firmalara bulaşma yeter
ekstra kreatin alabilirsin su tutumu fazla olur derini genleştirir dolgun gösterir vs vs

Top Bottom