Hangi Wifi operatörü daha iyi?

auewn

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhabalar yeni eve taşındık ve Wifi ne seçicem bilmiyorum Türknet altyapısı yok galiba 1000 mbps olan sorgula diyince 86 mbps çıkıyor.
Wİfi ile genelde online oyun oynuyorum, oyun indiriyom bişeyler indiriyom dizi,film izliyorum vs. Önerebileceğiniz wifi sağlayıcılaro nedir?

vdsl altyapınz var muhtemelen Türktelekom öneririm

Konudan alakasız ama ben de altyapı sorgulatinca hiçbir altyapi çıkmıyor 10 farkli site denedim adsl vdsl fiber yok diyor ama ben vdsl kullanıyorum nasıl oluyor acaba

Konudan alakasız ama ben de altyapı sorgulatinca hiçbir altyapi çıkmıyor 10 farkli site denedim adsl vdsl fiber yok diyor ama ben vdsl kullanıyorum nasıl oluyor acaba
Resmi olarak hat yoktur firmalar inisiyatif ile yan bunlardan sokaklardan çekmiştir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar yeni eve taşındık ve Wifi ne seçicem bilmiyorum Türknet altyapısı yok galiba 1000 mbps olan sorgula diyince 86 mbps çıkıyor.
Wİfi ile genelde online oyun oynuyorum, oyun indiriyom bişeyler indiriyom dizi,film izliyorum vs. Önerebileceğiniz wifi sağlayıcılaro nedir?
Çevrenizdeki komşulara bakın bazen altyapı fiber yok dese bile bazı firmaların fiberleri oluyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Yook
Türksat Kablonet

Öncelikle binada kısa bir araştırma yap hangi firmaların kutusu var ve fiberi olan firma var mı? Fiberi olan varsa çok düşünmeden ondan alabilirsin (birden fazla firmanın varsa hangileri yaz ona göre fikir belirtiriz) yok sadece Türk Telekom’un bakır altyapısı varsa Türk Telekom’dan alabilirsiniz bir sorun olursa en hızlı çözümü onlar verir, daha ucuza şu firma var aynı bakır altyapıdan satıyor derseniz onlara da bakabilirsiniz ama destek açısından daha sınırlı kalırlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,255
Üyeler
189,816
Son üye
barangazitasar
Geri