tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
AMD kartınız varsa önemli olur.peki Freesync özelliği önemli mi
Evet.
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync bu ıps ama oyunlarda güzel diyorlar nasıldır sizceAMD kartınız varsa önemli olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet.
İps de oyunlarda güzel ama amaçlı sadece oyun değil ips ekranın va sadece oyun içindir. Tn zaten alınmamalı.AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync bu ıps ama oyunlarda güzel diyorlar nasıldır sizce
Aoc derim ama bunu tavsiye ederimASUS 27" VG278QF 165Hz 0.5ms DVI-D HDMI DP FHD Freesync Gaming Monitör
-----------------------------------------------------------------------------------------
AOC 31.5" C32G1 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP FHD Freesync Curved Gaming Monitör
Freesync ekran kartıyla aynı olmaması önemli mi
herkes bunu öneriyor ama bir tane tanıtım videosu yokAoc derim ama bunu tavsiye ederim
![]()
Aryond A27 V1.1 240 Hz Oyuncu Monitörü | Monster Notebook
Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör ile akıcı ve gerçekçi oyun deneyimi sizleri bekliyor. 240Hz yenileme hızı ve 1ms tepki süresi ile rakiplerinize fark atın!www.monsternotebook.com.tr
Kutu açılımı var birtek buherkes bunu öneriyor ama bir tane tanıtım videosu yok
Zaten çıkalı 1gün olduherkes bunu öneriyor ama bir tane tanıtım videosu yok
aaa çok iyiKutu açılımı var birtek bu
Zaten çıkalı 1gün oldu
Ney duyamadım ? E sporcular tn panel kullanıyor ne alaka ?FPS oyuncu iseniz tn panelden kesinlikle uzak durmanız lazım.
Türk malı pek önermemKutu açılımı var birtek bu
Zaten çıkalı 1gün oldu
Made in China mı önerirsinNey duyamadım ? E sporcular tn panel kullanıyor ne alaka ?
Türk malı pek önermem
Valla bizim türklerin malını almaktansa elin çinlisinin malını alırım birader sende biliyorsun şimdi konuşturma beni hangi türk malı kaliteli bunu bi anlat rampage e bakıyorsun orası bozuk burası ölü piksel bunun yerine gamepower alırım abi haksız mıyım ? Yapsınlar adam akıllı mal öve öve bitiremeyelim monsterın laptopları güzel ne ara monitör yapmaya başladı bu firma ?Made in China mı önerirsin
Daha dün başladıValla bizim türklerin malını almaktansa elin çinlisinin malını alırım birader sende biliyorsun şimdi konuşturma beni hangi türk malı kaliteli bunu bi anlat rampage e bakıyorsun orası bozuk burası ölü piksel bunun yerine gamepower alırım abi haksız mıyım ? Yapsınlar adam akıllı mal öve öve bitiremeyelim monsterın laptopları güzel ne ara monitör yapmaya başladı bu firma ?