quejy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 405
HARLEY DAVIDSON BOT 2000TL 10 TL EKSTRAYLA 1990 TL OLUYOR. PİYASASI 3500TL+
ALINIR MI
Post automatically merged:
ALINIR MI
Son düzenleme:
oyy alınırHARLEY DAVIDSON BOT 2000TL 10 TL EKSTRAYLA 1990 TL OLUYOR. PİYASASI 3500TL+
Post automatically merged:
ALINIR MI
Bu sizce orijinal mi? Benim pek bilgim yok bota ihtiyacım var nays ile 1800₺ ediyor alayım mı sizce?oyy alınır
Satıcı orijinal demiş. Yorumlarda bu yönde. Bence de orijinaldir hepsiburada nın onay verdiği bir satıcı sahte ürün satmaz herhalde. (Umarım orijinaldir çünkü daha markanın adını ilk kez duyuyorum sahte olduğunda anlayamam gibiorijinal midir
yorumlarda bu fiyata satan satıcıya yönelik yorum yok, dikkatli incele kankaSatıcı orijinal demiş. Yorumlarda bu yönde. Bence de orijinaldir hepsiburada nın onay verdiği bir satıcı sahte ürün satmaz herhalde. (Umarım orijinaldir çünkü daha markanın adını ilk kez duyuyorum sahte olduğunda anlayamam gibi)
Haklısınız dikkatsiz davranmışım. Ürün geldiğinde buraya fotoğraf atarım. Eğer indirim o zaman da devam ederse duruma göre alınıp alınmayacağına karar verirsiniz.yorumlarda bu fiyata satan satıcıya yönelik yorum yok, dikkatli incele kanka
sen aldın mu 1800eHaklısınız dikkatsiz davranmışım. Ürün geldiğinde buraya fotoğraf atarım. Eğer indirim o zaman da devam ederse duruma göre alınıp alınmayacağına karar verirsiniz.
yani 2000e aldın mı bu botusen aldın mu 1800e
Orjinal gibi duruyororijinal midir