Yardım Hat değerlerim düştü

SharpDagger

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
181
Arkadaşlar bugün sabahtan beri internet kesilmişti. Bu gece internet ışığına baktım yanıyordu ama internet yoktu. Hat değerlerime baktığımda çok feci bir düşüş vardı. İnternet kesintisinden önce ve sonra hat değerlerim bunlar:

ÖNCE:
1586807457263.png

SONRA:
1586807413939.png

Sizce neden böyle düştü ?

Acaba ankastre kutusuyla fazla mı oynaştılar?
Bu durumu anlamanın en iyi yolu. Servis sağlayıcısına danışmaktır.

internet sağlayıcısıyla arayıp izah edin durumu yanlış bir durum olabilir

Eğer kutu ile oynamadılar sizde hiçbir değişiklik yapmadıysanız şu aralar normal herkes evde olduğu için.

Acaba ankastre kutusuyla fazla mı oynaştılar?
Bu durumu anlamanın en iyi yolu. Servis sağlayıcısına danışmaktır.
internet sağlayıcısıyla arayıp izah edin durumu yanlış bir durum olabilir
Eğer kutu ile oynamadılar sizde hiçbir değişiklik yapmadıysanız şu aralar normal herkes evde olduğu için.
Cevap verenlere teşekkür ederim. Bugün hat değerlerim tekrar yukseldi. bir şey sorcam birde adls 2 şuan ki hattım vdls 2 gecicem hat değerlerim de yükselme olur mu ?

Adsl ve vdsl profilleri farklı oluyor Adsl de gelen hat değerleri vdsl de değişir
örneğin vdsl belki alamazsın bile

Cevap verenlere teşekkür ederim. Bugün hat değerlerim tekrar yukseldi. bir şey sorcam birde adls 2 şuan ki hattım vdls 2 gecicem hat değerlerim de yükselme olur mu ?
Ama alacağın hız yükselecek.

Arkadaşlar bugün sabahtan beri internet kesilmişti. Bu gece internet ışığına baktım yanıyordu ama internet yoktu. Hat değerlerime baktığımda çok feci bir düşüş vardı. İnternet kesintisinden önce ve sonra hat değerlerim bunlar:

ÖNCE:
Alıntıyı görüntüle

SONRA:
Alıntıyı görüntüle

Sizce neden böyle düştü ?
çoğu kişi evde olduğu için ve tek bir hat üzerinden internet dağıtılığı için hızlarda düşüş yaşanmış eğer hatınız tek hat veya fiber deilse bu olabilir anlamanın en iyi yöntemi internet sağlayıcınızı aramaktır

Vdsl alt yapı olması bir şey değiştirmez senin modemine 30-35 mb gelecekle sen 24 alasın
Anlamadim şimdi ben TT den 24mbpslik internet paketi aldım alamam mi şimdi 24 mbpsyi?
(Hipernet altyapısı var)

Anlamadim şimdi ben TT den 24mbpslik internet paketi aldım alamam mi şimdi 24 mbpsyi?
(Hipernet altyapısı var)
24 mbpsl lik profil atılınca hat değerleri farklı olur demek istedim adsl aynı olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,670
Üyeler
187,717
Son üye
Mutluu
Geri