Yardım Hat değişikliği paralı mı?

Ayet

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
552
beyler hattım turk Telekom faturasız. Turkcell e geçmek istiyorum bunun için yeni bir sim kart ücreti ödemem gerekir mi? İnternette bir paralı diyor bir ücretsiz diyor anlamadım.
Ve yeni hattımı eski numaram ile kullanabilir miyim?

Benim bildiğim operatör geçişleri ücretsiz oluyordu, geçiceğiniz yer karşılıyordu kampanya falan da yapıyor diye biliyorum. Yeni hattını da eski numaran ile kullanabilirisin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
evet ödemen gerekli.

• Beğen
beyler hattım turk Telekom faturasız. Turkcell e geçmek istiyorum bunun için yeni bir sim kart ücreti ödemem gerekir mi? İnternette bir paralı diyor bir ücretsiz diyor anlamadım.
Kasim Ayında kampanyalar olur o zaman geç acelen yoksa

daha 1 hafta oldu turkcell den vodafone geçtim ücret ödemedim.

• Beğen
Taahhüt bitmiş ise ücretsiz geçiş sağlayabilirsiniz ama taahhüt bitmeden değiştirmek isterseniz tarifenizin cayma bedelini odemeniz gerekecek

Taahhüt bitmiş ise ücretsiz geçiş sağlayabilirsiniz ama taahhüt bitmeden değiştirmek isterseniz tarifenizin cayma bedelini odemeniz gerekecek
Dedim ya faturasız diye

Onda ücretsiz oluyor

• Beğen
Yeni sim çıkartmanın bin liraya yakın ücreti var

valla ben geçen sene değiştirdim Turkcellden Türktelekoma bir ücret ödemedim yeni sim verildi.

numaranı turkcele taşı ücretsiz

Geri