Neler Yeni

Hatalı Yönetim, Ufak Olmayan Birkaç Sorun ve Ötesi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,552
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bak uyarıyı verdim devam ediliyor. Ceza versem atıyorum 1 ay sonra başka bir konuda yine kavga edeceksiniz. Ne değişti şimdi? Ha biriniz almış ha diğeriniz uyarı almış. İnsiyatif bir yere kadar, birinizden birine denk geliyor sonra garip konular açıyorsunuz, cidden çok ilginç durumlar.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Hocam forumda onlarca kalitesi yüksek insan olmasına rağmen bir o kadar da kalitesi düşük olan kişiler var. Yani siz ne yaparsanız yapın, hiç kimse huylu huyundan vazgeçmez..

Bak uyarıyı verdim devam ediliyor. Ceza versem atıyorum 1 ay sonra başka bir konuda yine kavga edeceksiniz. Ne değişti şimdi? Ha biriniz almış ha diğeriniz uyarı almış. İnsiyatif bir yere kadar, birinizden birine denk geliyor sonra garip konular açıyorsunuz, cidden çok ilginç durumlar.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Dedi" karşıma denk gelme diyen yardım lazım."
Zeki çocuğum, ”karşıma denk gelme”den önce ve sonra ne yazdığımı da buraya atsana, cidden senden iyi politikacı da olur iki şartı karşılıyorsun “potansiyel maşa, kendince “üstün“ cımbızlama yeteneği”

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
@Mehmet Yılmaz Kesteko'nun uyarıları ile olan resmi bekliyorum hocam.

Avolay

80+ Gold
@Gizemss Abla başına gelene kadar yok diyorsun da var be :(
Bu arada benim forumu eleştirmeye başlamamla uyarı yememin alakası yok
1625612693532.png

Son yediğim uyarı bundan ve 25Haziran'da ben insanları görüp haklı olduklarına karar verdim.
Bana dokunan bir tarafı yok dediğim gibi önceden.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Konuyu kitlemeye ne dersiniz?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,552
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu tarz konular açmadan önce şu mesajımı hatırlayın, ya da açana bu mesajımı yollarsınız. Konuyu kilitliyorum, daha fazla uyarı almanızı istemem.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom