melidoas6
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,453
Oluyor diye biliyorumGöz çizdirme kabul oluyor mu?
Oluyor diye biliyorumGöz çizdirme kabul oluyor mu?
Teşekkürler, bilgiler için. Sağ olunOluyor diye biliyorum
Ek olarak sağlık yönergeleri var oradan ayrıntılı olarak öğrenebilirsinTeşekkürler, bilgiler için. Sağ olun
Aynen öyle diyelim f16 pilotu olmak istiyorum ama yer subayı yaptılar ve çıkarsam tazminat var nasıl oluyor?Ek olarak sağlık yönergeleri var oradan ayrıntılı olarak öğrenebilirsin
Onu okula girmeden önce düşüneceksin. Adamlar risklerini falan sana sıralamış, koymuş önüne. Kabul edip giriyorsan artık bu senin sorumluluğunda. Ayrıca aynı mantık Askeri Liselerde de vardı. Gireceksen öğreneceksin, çıkarsan ödeyeceksin mantığı. Devlet sen öğren diye masraf yapıyor, kafana göre takıl diye değil. Eğer yapamazsan ve çıkarsan paşa paşa Tazminatı ödersin, çıkarsın. Tazminat fiyatı bayağı fazlaydı. 2017'de bile 25-30 Bin TL civarındaydı.Aynen öyle diyelim f16 pilotu olmak istiyorum ama yer subayı yaptılar ve çıkarsam tazminat var nasıl oluyor?
Şuan ne kadardır?Onu okula girmeden önce düşüneceksin. Adamlar risklerini falan sana sıralamış, koymuş önüne. Kabul edip giriyorsan artık bu senin sorumluluğunda. Ayrıca aynı mantık Askeri Liselerde de vardı. Gireceksen öğreneceksin, çıkarsan ödeyeceksin mantığı. Devlet sen öğren diye masraf yapıyor, kafana göre takıl diye değil. Eğer yapamazsan ve çıkarsan paşa paşa Tazminatı ödersin, çıkarsın. Tazminat fiyatı bayağı fazlaydı. 2017'de bile 25-30 Bin TL civarındaydı.
Bilmiyorum. 50 Binden fazladır diye tahmin ediyorum.Şuan ne kadardır?
Oraya girdikten sonra çıkmayı yada okuldan atılmayı aklından çıkar yoksa tekrar asker olamazsınŞuan ne kadardır?
Hmm anladım teşekkür ederim Bi tane daha konu açtım da ona bakabilir misin?Oraya girdikten sonra çıkmayı yada okuldan atılmayı aklından çıkar yoksa tekrar asker olamazsın