Havit 2002P vs Razer Blackshark V2 X

Reaksiyon skoru
4
Merhabalar birisi 1200 digeri 2400 tl aradaki makasa ragmen razer mi alinmali sizce? ya da maksimum 2 civarina en mantikli kulaklik sizce baska ne olabilir? fps oyunlari ve hikayeli oyunlar oynuyorum. tesekkur ederim iyi forumlar

inanin ben de bilemedim simdi benze razer kalite olarak havitten daha iyidir ama arada da 1000 tl var. aldigim zaman 2-3 sene gotursun isterim. bu aralikta da baska bulamadim pek kulaklik.

havit 2002p al pişman olacagını sanmıyorum. 1000 tl senin için önemliyse.

havit 2002p al pişman olacagını sanmıyorum. 1000 tl senin için önemliyse.
Hocam eğer değecekse veririm sıkıntı yok, sadece değer mi onu bilmiyorum
Bu razerden daha mı iyidir

Ses kalitesi olarak Havit H2002P daha iyi. Razer jak olduğundan ayar yapmanız lazım, yapsanız bile ses şiddeti vb. H2002P yetişemiyor. Razer döviz kuru ve marka kaynaklı pahalı. Bence Havit ile kıyaslasam H2002D fiyatına kadar düşürmeleri lazım yani ₺800-900 ideal olur. Kulak pedi konforu olarak Razer. Malzeme kalitesi olarak yine H2002P daha önde. Razer kulak kısımlarını dört tane tel tutuyor, dıştaki plastik böyle içi boş ve düşse kırılacak sertlikte, genelde daha esnek plastikler daha uzun ömürlü oluyor. Havit'in kulak kısımları öyle ve Havit'in HyperX çaldığı tasarımı kulaklıkların genelinde gördüğüm en iyi omurga yani bunu kırmanız veya esnetirken çatlatmanız gerçekten zor. Fifine de benzer tasarımı kullanıyor. Genelde Çinli sevilen markalar da bu omurgayı kullanıyor.

Alternatif olarak H2002U PRO önerebilirim. Stokları olmadığından sadece şu sitede var. Bir ara Havit salı indirimlerinde ₺1400 kadar düşmüştü.

H2002U PRO genel olarak H2002P sürücüye ihtiyaç duyulmayan, tiz vb. daha iyi ve malzeme kalitesinde daha iyi versiyonu.

Çıkarılabilir mikrofon, H2002P göre tiz vb. seslerde kaliteli ve H2002P aksine ekstra sürücü yükleyip 1-2 ayar yapmanız gerekmiyor. Kablosu keza H2002P göre daha kaliteli, H2002P bir tık dolanma sorunu vardı. Havit'in tek sıkıntısı bence bu modellerinde kulak pedi bir tık küçük kalıyor. Yani kulağınızı sarmıyor, tamamen kapatıyor. Bu ses yalıtımı tarafında fayda sağlasa da bazı kullanıcılar rahat hissetmeyebiliyor. Ama hafif ve rahat bu konuda garanti verebilirim. Hem H2002P hem H2002U PRO'yu kullandım. Hatta yedekte duruyor.

Ek olarak şu an kullandığım H2002BG var. Ama bunun mikrofonunu test etmedim. Kablosuz ve kumaş bir şey arıyorsanız bakılabilir. Ses kalitesi kablosuz olduğundan belki H2002U PRO kadar tizlerde iyi olmayabilir, ama H2002P ve Razer'dan iyi. Razer kulaklığı da Amazon indiriminde ₺1500 aldım. Konfor açısından düşünsem ₺1500 üzmez ama ses konusunda dediğim gibi jak olduğundan ekolayzer ayarı vb. istiyor, ses kartı olan H2002P, Machenike GX30 tarzı kulaklıklardan geriye kalıyor. Bu iki kulaklık ₺1200-1500 arasına bulunabiliyor.

Kısaca Razer, HyperX, Logitech, Corsair veya SS gibi firmalardan iyi bir kulaklık almak için en düşük ₺3000 civarından başlamanız gerekiyor. Çinliler bu tarafta ₺2000-4000 arasına çok daha iyi ürünler satıyorlar. Yani burada Çinliler varken batılı firmalara yönelmek hata diyebilirim. Çinliler aklınıza gelebilen neredeyse her şeyi üretiyorlar. İşlemci ve ekran kartı üretmeye de başlarlarsa büyük ihtimalle yapay zekaya kurban olacak Nvidia ve AMD'nin yerine bizim gibi ülkelerde de geçebilirler.

Son düzenleme:
Hocam eğer değecekse veririm sıkıntı yok, sadece değer mi onu bilmiyorum

Bu razerden daha mı iyidir
Hocam değer gayet güzel bir kulaklık ses kasmada müzikte beni hep tatmin etti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,587
Üyeler
187,213
Son üye
LordJosephs
Geri