❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 09/09 indirimleri saat 18.00'da başlıyor

sen bilgili bi abi benziyorsun
bu aralar projeksıyon alıcaktım ,birsürü markaya bakıyordum da bu urunde yarı fıyatına düşmüş ilginç geldi
Tabii bilgiliyim olm yürümeyi biliyorum

KB884L nasıl alınır mı? Hem oyun oynuyorum hem kod yazıyorum yazarken de çok yormaması benim için önemli. Her hangi bir kronik problemi var mı, bir arkadaş input lag var demiş kararsız kaldım.

KB884L nasıl alınır mı? Hem oyun oynuyorum hem kod yazıyorum yazarken de çok yormaması benim için önemli. Her hangi bir kronik problemi var mı, bir arkadaş input lag var demiş kararsız kaldım.
Input Lag var mı bilmiyorum, alınır. Geçen KB904L'de 1300'e gelmişti. Düşünüyorum hangisini alsam diye de 2 aydır alacam deyip almadım

Input Lag var mı bilmiyorum, alınır. Geçen KB904L'de 1300'e gelmişti. Düşünüyorum hangisini alsam diye de 2 aydır alacam deyip almadım
Bende çok uzun süredir klavye alma niyetim var alamadım hala. Aldıktan sonra KB904L tekrar düşerse pişman olurum diye korkuyorum.

Bende çok uzun süredir klavye alma niyetim var alamadım hala. Aldıktan sonra KB904L tekrar düşerse pişman olurum diye korkuyorum.
Bana çok fark etmiyor. Yeterki membran'dan kurtulayım

havit gamenote fuxi h3 kulaklık indirime girer mi acaba?
400 lira bile verilmez. Kullanıyorum çok kötü özellikle mikrofonu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haklısınız, fakat daha iyisini alabilmek varken neden olmasın. Bi sorun çıkmazsa bunu alacağım umarım.
KB904L'i alacaktım stok bitmiş. Vallaha ilk defa bir şeyi alamadım diye bu kadar taktım

400 lira bile verilmez. Kullanıyorum çok kötü özellikle mikrofonu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KB904L'i alacaktım stok bitmiş. Vallaha ilk defa bir şeyi alamadım diye bu kadar taktım
Bende stok bittikten sonra gördüm şok oldum fiyatı ve ürünü görünce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,167
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri