❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 26/8 indirimleri başladı

Aynı fiyata ürün olmadığı gibi enflasyon yüzünden alınamıyor da neyse. Marka gayet iyi bu arada

Benim gelen klavyenin kutusunda araba tekerlek izi vardı ama ne kutuda nede üründe hasar vardı, kutunun hem önünde hem arkasında üstünde altında her yeri özenle üstünden geçilmiş gibi ama en ufak ezilme bile yok sadece iz, ürünü test ettim bi sıkıntı olmayıncada pekte umursamadım tekerlek izini, benden başka böyle garip birşeyle karşılaşan varmı?

Benim gelen klavyenin kutusunda araba tekerlek izi vardı ama ne kutuda nede üründe hasar vardı, kutunun hem önünde hem arkasında üstünde altında her yeri özenle üstünden geçilmiş gibi ama en ufak ezilme bile yok sadece iz, ürünü test ettim bi sıkıntı olmayıncada pekte umursamadım tekerlek izini, benden başka böyle garip birşeyle karşılaşan varmı?
MS1033 almıştım, alırken kutuyu 🤩🤩

Düzenlemeden öne tahmin yspmıştım, H2002D aklımdaydı geldi :D

H2002D 800₺

KB905CM 1100₺

MS966SE 600₺

KB874L 800₺

H655BT 800₺

Bir de konuyu erken açma konusuna gelelim. Happy Hour 6 saat süren bir indirim; göremeyenler ne yapacak? Önceki konuda bundan bahsedenlere tamam, gerisine karışmasanız daha iyi. Sonuçta bu indirimi son 1 saat kala açarsam bu sefer 17’den önce aktif olup sonra olmayanlar var. 17’den önce bu konuyu zaten göremeyecekler. Forumun aktifliği eskisine göre daha az, bu yüzden konuyu 18 saat önce açmam daha mantıklı. Sonuçta haberdar olan kişi sayısı daha fazla olacak. Ürünler alınır mı, alınmaz mı; bunları da indirim başlamadan tartışıyoruz.
Hocam hangileri alınır fuxi h7 berbat yav neleri stoklayayim bu günde 🤣🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neler alınır bu hafta ya fuxi h7 leş ya

Hocam hangileri alınır fuxi h7 berbat yav neleri stoklayayim bu günde 🤣🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neler alınır bu hafta ya fuxi h7 leş ya
Fuxi-H7 zaten kötü. H2002D alınır, gerisini bilmiyorum

4'lü seti kaçırmayın. H2002D o fiyata alınmaz, ses kartı yok. H2002P olsa bu fiyata iyi olurdu.

Everest Rampage Gamebooster Gamepower markalarından daha iyi bir marka işinizi görür fp ürünleri

Geri