- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,571
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı fiyata ürün olmadığı gibi enflasyon yüzünden alınamıyor da neyse. Marka gayet iyi bu arada
MS1033 almıştım, alırken kutuyuBenim gelen klavyenin kutusunda araba tekerlek izi vardı ama ne kutuda nede üründe hasar vardı, kutunun hem önünde hem arkasında üstünde altında her yeri özenle üstünden geçilmiş gibi ama en ufak ezilme bile yok sadece iz, ürünü test ettim bi sıkıntı olmayıncada pekte umursamadım tekerlek izini, benden başka böyle garip birşeyle karşılaşan varmı?
Hocam hangileri alınır fuxi h7 berbat yav neleri stoklayayim bu gündeDüzenlemeden öne tahmin yspmıştım, H2002D aklımdaydı geldi
H2002D 800₺
![]()
Havit Gamenote H2002D Gaming Oyuncu Kulaklığı - Siyah
Kablo Uzunluğu 1.70 Metre Kablo Tam Boy Kulak Üstü Oyuncu Gamer Kulaklık 3.5mm Aux Jack Konnektör Tipi -Ø6.0×2.2mm Mikrofon Pc Notebook Professional Kulaklık 2 Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr
KB905CM 1100₺
![]()
Havit Gamenote KB905CM-TUR 4'lü Gaming Set – Klavye, Mouse, Kulaklık, Mousepad – Rainbow Aydınlatma, Türkçe Q, 3.5mm Jack, PC Uyumlu
Havit Gamenote KB905CM-TUR 4'lü Gaming Set – Klavye, Mouse, Kulaklık, Mousepad – Rainbow Aydınlatma, Türkçe Q, 3.5mm Jack, PC Uyumluwww.havitstore.com.tr
MS966SE 600₺
![]()
Havit Gamenote MS966SE Wireless Gaming Mouse - Siyah
Havit Gamenote MS966SE Kablosuz Gaming Mouse - Siyah – 3 Mod Bağlantı, 10000 DPI, RGB Aydınlatmawww.havitstore.com.tr
KB874L 800₺
![]()
Havit Gamenote KB874L Mekanik Gaming %60 Klavye - Siyah
Havit Gamenote KB874L Mekanik Red Switch Gaming %60 Klavye - Siyahwww.havitstore.com.tr
H655BT 800₺
![]()
Havit H655BT ANC Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık - Bej
Arttırılmış ses yalıtımı ile dış gürültüyü izole etmektedir ENC Çevresel Gürültü Önleme ANC Aktif Gürültü Önleme Düşük Gecikmeli Oyun Modu 65 Saat (ANC 55 Saat) Kullanım Süresi 2 Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr
Bir de konuyu erken açma konusuna gelelim. Happy Hour 6 saat süren bir indirim; göremeyenler ne yapacak? Önceki konuda bundan bahsedenlere tamam, gerisine karışmasanız daha iyi. Sonuçta bu indirimi son 1 saat kala açarsam bu sefer 17’den önce aktif olup sonra olmayanlar var. 17’den önce bu konuyu zaten göremeyecekler. Forumun aktifliği eskisine göre daha az, bu yüzden konuyu 18 saat önce açmam daha mantıklı. Sonuçta haberdar olan kişi sayısı daha fazla olacak. Ürünler alınır mı, alınmaz mı; bunları da indirim başlamadan tartışıyoruz.
Fuxi-H7 zaten kötü. H2002D alınır, gerisini bilmiyorumHocam hangileri alınır fuxi h7 berbat yav neleri stoklayayim bu günde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neler alınır bu hafta ya fuxi h7 leş ya
Alayı mı yine hepsini kompleFuxi-H7 zaten kötü. H2002D alınır, gerisini bilmiyorum
Site çökertmecee1 TL ye bir şey var mı?
Anakartın ses kartına bağlı. İyi ise dediğin Geçersiz4'lü seti kaçırmayın. H2002D o fiyata alınmaz, ses kartı yok. H2002P olsa bu fiyata iyi olurdu.
Alsammı ya kablosuz yok mu?Anakartın ses kartına bağlı. İyi ise dediğin Geçersiz