❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 26/8 indirimleri başladı

Önceki mesajları okumadım ama Gaming Gecesi ortak konu gibi buraya da açılsa konu fazlalığı olmaz bence öyle tabi forumun kurallarına uygunsa. Olmasa bile arkadaş insanları bilinçlendirmeye çalışıyor bir kişi fazla görse erken açtığı için kârdır eleştirmeye gerek yok bence.

Önceki mesajları okumadım ama Gaming Gecesi ortak konu gibi buraya da açılsa konu fazlalığı olmaz bence öyle tabi forumun kurallarına uygunsa. Olmasa bile arkadaş insanları bilinçlendirmeye çalışıyor bir kişi fazla görse erken açtığı için kârdır eleştirmeye gerek yok bence.
önceki konularda da anlattım neden erken açtığımı da anlayan yok.

1756165543046.webp

beyler ben ms966se almıştım wireless mouse wireless kulaklıkta var nasıl düzelticeğim bu sorunu mouse takılıyor

önce geçen haftaki ürünleri yollasınlar xD
H7 + KB900L klavye aldım, klavye gelmedi tek kulaklık geldi. Cuma günü mail attım görmediler. dün WP'den yazdım kargo yapalım bugün dediler. hala ses seda yok

aktifliği her saat kontrol ediyorum. uyuma saati de olduğu için en iyi saatin bu olduğunu düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hadi ya Allah Allah. başlığı da mı okumuyorsunuz anlamadım
Kanka her hafta salı zaten olmuyor mu bu indirim? İtopya açıl susam açıl indirimlerini(bindirimleri) her gün açmak gibi bir şey bu

Tek konuda toplanabilir belki ama İndirim olmadığını iddia etmek saçmalık ötesi arkadaşlar kendinizi kandırmayın. 1700-1800'lük ürünleri 1100'e veriyorlar her hafta.

İndirim olsa bile havit gibi kalitesiz bir yerden almam.
1000 liraya kulaklığını aldım. Hem oyun oynarken hemde dışarda müzik dinlerken üzmedi. Ne istediğinizi bilmek ile alakalı hocam.

Örnek olarak 1000 liralık kulaklıktan 5000 liralık Corsair beklentiniz varsa bu hata olur. Eksileri ve artıları ile bakıp alırsanız benimki gibi Üzmez sizi. Rampage vs ile kıyaslamayın.

Enflasyondan haberiniz var mı?
Aynı fiyata çok daha kaliteli ürünler var enflasyonla hiçbir alakası yok :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000 liraya kulaklığını aldım. Hem oyun oynarken hemde dışarda müzik dinlerken üzmedi. Ne istediğinizi bilmek ile alakalı hocam.

Örnek olarak 1000 liralık kulaklıktan 5000 liralık Corsair beklentiniz varsa bu hata olur. Eksileri ve artıları ile bakıp alırsanız benimki gibi Üzmez sizi. Rampage vs ile kıyaslamayın.
1200 liraya stüdyo kalitesinde Moondrop Chu 2 var. O 5000 liralık corsairdan da iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,154,215
Üyeler
183,531
Son üye
fevzicanakbltt
Geri