drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,301
Aldın mı hocam KB904LKB904L sadece Sahibinden'de 1 ilan var o da 2200 lira. 2. Ele param yetmedi 0 aldım
Aldın mı hocam KB904LKB904L sadece Sahibinden'de 1 ilan var o da 2200 lira. 2. Ele param yetmedi 0 aldım
kutusu herseyi acayip premium. soka ugradim diyebilirim.malzeme kalitesi nasil
KB900L gibi sesli mi tuşlar KB900L sesliydikutusu herseyi acayip premium. soka ugradim diyebilirim.
hyperx cloud kulakligin kutusunu bilir misiniz aynen oyle premium bir kutudan cikiyor. hoparlor ve onlari birlestiren bant kismi kaucuk gibi ele cok hos gelen hem yeterince sert ve acitmayacak kadar yumusak bir malzemeden yapilmis. ondeki cikarilabilir bant ise esneyen bir lastik. 2 boy cikiyor, takmasi cok kolay.
Anladığım kadarıyla pişman olmamız gerekiyor, doğru mu?kutusu herseyi acayip premium. soka ugradim diyebilirim.
hyperx cloud kulakligin kutusunu bilir misiniz aynen oyle premium bir kutudan cikiyor. hoparlor ve onlari birlestiren bant kismi kaucuk gibi ele cok hos gelen hem yeterince sert ve acitmayacak kadar yumusak bir malzemeden yapilmis. ondeki cikarilabilir bant ise esneyen bir lastik. 2 boy cikiyor, takmasi cok kolay.
H2230D'yi mikrofon hariç hiç beğenmedimYani bi kaç gün oldu ama genel olarak bi klavye ve özellikleri doğruysa kulak içi kulaklık fena değildi h2230d fena değil h2002 serisi kada kaliteli değil sesi ama fuxi lerden iyidir ben sıvı soğutmasını hiç beğenmedim çok dandik duruyor
Sesten kastım zaten kulaklık sesiydi bende h2002d aldım çok iyi ses kalitesi genel olalrak ses kartım bu kulaklık için iyi olduğundan sanırım iadee mi düşünüyorsunuzAnladığım kadarıyla pişman olmamız gerekiyor, doğru mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
H2230D'yi mikrofon hariç hiç beğenmedim
H2002D güzel, evet. H2230D'yi iade artık edemiyorum ki etmem de. Mikrofonu iş görüyor Fuxi-H3'e göreSesten kastım zaten kulaklık sesiydi bende h2002d aldım çok iyi ses kalitesi genel olalrak ses kartım bu kulaklık için iyi olduğundan sanırım iadee mi düşünüyorsunuz
Yeterli oluyorda kulanın güle güle öyle bir profosyonel işiniz yoksa oyunlarda fln yeterlidirH2002D güzel, evet. H2230D'yi iade artık edemiyorum ki etmem de. Mikrofonu iş görüyor Fuxi-H3'e göre
H3 ile pek farkı yok, ikisini de beğenmiyorum. H2002D güzeldi ama ağır olduğu için sevmemiştimYeterli oluyorda kulanın güle güle öyle bir profosyonel işiniz yoksa oyunlarda fln yeterlidir
bende ağır seviyorum şiahsen kulağıma oturması lazım diye tam oldu bana biraz koca kafalıyım ondand .dH3 ile pek farkı yok, ikisini de beğenmiyorum. H2002D güzeldi ama ağır olduğu için sevmemiştim
Geçen hafta kafa bandı olur mu olmaz mı diye ter döken birisi vardı, sen miydin hatırlamadımbende ağır seviyorum şiahsen kulağıma oturması lazım diye tam oldu bana biraz koca kafalıyım ondand .d
yok o ben değildim olur diye almıştım muhtemelen araştırsam risk almazdım .dGeçen hafta kafa bandı olur mu olmaz mı diye ter döken birisi vardı, sen miydin hatırlamadım![]()
Neyse, bir dahaki hafta da klavye gelmezse forumu bırakırım artıkyok o ben değildim olur diye almıştım muhtemelen araştırsam risk almazdım .d