Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Bu gidişle alacam bitane f75 kullanmasam bile dursun köşede, 800 daha verip almak mantıklımıdır kişiden kişiye değişir f75i aylarca kullandım üzmedi sonradan sattım
tekrar alasım vardı fakat 2 hafta önce kb9004l yi görünce yarı fiyatı olduğundan bunu almak daha cazip geldi.
aulanın driver kısmı biraz tırt

Driver kısmıyla ilgilenmediğimden bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla yeterliydi uyku süresini ayarlama, ışık modları, makroda vardı yanlış hatırlamıyorsam bana göre yeterli siz hangi konuda tırt dediniz

İndirim başladı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Driver kısmıyla ilgilenmediğimden bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla yeterliydi uyku süresini ayarlama, ışık modları, makroda vardı yanlış hatırlamıyorsam bana göre yeterli siz hangi konuda tırt dediniz
kullanislik acisindan ve cin sitesi olunca bazi indirenler sıkıntı yasamisti diye hatirliyorum

İndirim başladı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kullanislik acisindan ve cin sitesi olunca bazi indirenler sıkıntı yasamisti diye hatirliyorum
Aulanınkini indirmedim ama ajazzın driverını indirmekten çekiniyordum bu çinlilere güven olmaz

Aulanınkini indirmedim ama ajazzın driverını indirmekten çekiniyordum bu çinlilere güven olmaz
ajazz ak820pro kullaniyorum driver sikayeti hic duymadim ajazz tarafinda bende de bi sorun olmadi arkaplandan olurmu bilmem iş işten geçti artik :D mecbur kurmam lazim zaten tuslarin yerini degistiriyorum birde gecikme suresinin kademesini arttiriyorum

MS975WB alınır mı

Tw888 çektim elimde redmi buds 6 active var 1 yılı geçti banamısın demiyor ama sesini yetersiz buluyorum tw888in ses kalitesi ve seviyesi nasıldır bilen varmı

Havit PJ221 WiFi Projeksiyon Cihazı alınır mı sizce

projeksiyon cihazı nasıldır evde odam çok dolu tv koyacak yer yok alınır mı?

Arkadaşlar havit hiç bi şekilde iade almıyor haberiniz olsun. Kargo paketini açmasanız dahi hijyen ürünü olmasa dahi iade almıyor. Ben forumdakilerin yanlış bilgilendirmesine kurban gittim. Alıp beğenmezseniz thh ile uğraşırsınız. Ki muhtemelen havitin çoğu ürününü de beğenmezsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,499
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri