Danteo0707
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
indirim kodu varmi beyler
Dediğiniz klavyeyi bulamadım Dareu EK75.Fark var ama sesli. Ben o klavyeyi ₺2500 aldım düşün yediğim kazığı. Şu an halen indirimde olan Dareu EK75 ₺2500 aldım. Arada bayağı fark var. Bu ona göre sessiz, tuş ve kasa daha kaliteli ve içinde sesi azaltan adını unuttuğum zımbırtılar var.
İnmiyor indirimli ürünler deindirim kodu varmi beyler
Dediğiniz klavyeyi bulamadım Dareu EK75.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnmiyor indirimli ürünler de
kardeşim Rampage RGW9 kullanıyordu, üstü kırılınca havit h2002e pro aldım, sesi çok kötü diyor. rampage bundan çok iyiydi, kırık da olsa onu kullanırım diyor.H2002U PRO alınır mı?
Bilginiz var mı bilmiyorum ama mekanik switch ile manyetik switch aynı yuvayamı sahip yani Hot swap özelliği olduğu için yani örnek olarak mekanik switch takımı alınsa buna takılır mı yoksa manyetik farklı mı oluyor?![]()
DAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Beyaz
DRIVER İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ Ürün Açıklaması ÖZELLİKLER >Kompakt %75 Düzen Klavye. > Yeni Nesil RT Manyetik Anahtarlar. > Hot-Swappable Özelliği > Hızlı Tetikleme ve Ayarlanabilir Tuş Vuruşu İşlevi. > Yüksek Hassasiyetli 0,1 mm Tetik Ayarı (0,1 mm~4,0 mm Aralık). > CS Go, Valorant vb. İçinshop.connectgame.com.tr
Tuşlardan ışık geçmiyor.Bilginiz var mı bilmiyorum ama mekanik switch ile manyetik switch aynı yuvayamı sahip yani Hot swap özelliği olduğu için yani örnek olarak mekanik switch takımı alınsa buna takılır mı yoksa manyetik farklı mı oluyor?
Bir de Dareu EK75 klavye ışıkları tuşlardan geçiyor mu kb904l gibi yoksa tuş altı ışık mı var?
Açıklama için teşekkür ederim. İade etmeyi düşünüyordum ama gittiği yere kadar kullanayım kb904l. Onu ben de fark ettim ama tuş takımını yada switchleri değiştirmek gerekir diye biraz araştırdım da manyetik takım bulamadım.Tuşlardan ışık geçmiyor.
Manyetik ve düz mekanik switchler farklı. Manyetiğin altında teller yok, mıknatıslı bir sistem var. Yani iki switch farklı ve birbirleri ile uyumlu değil.
Bu kişisel tecrübem ve düşüncem, yani kesin doğrudur diyemem. Ama manyetik switch bence telli olanlar göre daha uzun ömürlü ve genelde ucuz klavyelerde yaşanan çift basma sorununu ne KB904L ne de şu an kullandığım Dareu EK75'de yaşamadım.
Genelde ₺1500 altına klavye önerirken bu sorunlardan dolayı çok kararsız kalıyorum. Ama manyetik switch bir ürünü uygun fiyata buluyorsanız kesinlikle alın. Telli mekaniklerde bence ₺2000 altına ürün almak kumar oynamak. Yerine daha iyi tuşları, tasarımı ve işlevi olan membran tercih ederdim veya böyle indirimler beklerdim. Bence kullanım arttıkça da manyetik switch tamamen varsayılan mekanik switchlerin yerine geçecektir diye düşünüyorum.
Daha önceden AigoA100 kullandım, bence gereksiz tıkışık ve 3-4 tane tuşunda çift basma yaşamıştım. Yoksa malzeme kalitesi, kasa ve sessizlik oranı olarak çoğu klavyeden iyiydi. Ama işte çift basma sorunundan dolayı insanlara belirtiyordum. Genelde ₺1500 altına Redragon %60 satılıyor. Ona benzer Ajazz bir %60 klavyesini kullanmıştım, Numpad neyse de Fonksiyon(F1-F12) tuşları olmayan klavye kullanmak gerçekten çok zor. Bir de ekran görüntüsü almak için kullanacağım sağda del, pgup, prnt gibi boşta tuş olması gerekiyor. Mesela Dareu EK75 Prnt tuşu yok ben PgUp tuşunu onunla değiştirdim. Flameshot ile görsel alıp forum vb. yerlerde rahatça paylaşabiliyorum.
Şimdi geldi 8K Hz BeylerBeyler mouse alıp Hz bakan var mı ?
Bu arada bu bildiğiniz Ajazz APEX 179 modeli. Daha uygunu gibi düşünün tabi ki indirim de uygunuBeyler mouse alıp Hz bakan var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi geldi 8K Hz Beyler