Yabi ben bu hoparlörü indirim başlayınca herkes bu çok iyi diyince aldım cızırtı yaşamadım son seste isterseniz değişim talep edinSesi yükseltince hiçmi cızırtı olmuyor arada bir?
Yabi ben bu hoparlörü indirim başlayınca herkes bu çok iyi diyince aldım cızırtı yaşamadım son seste isterseniz değişim talep edinSesi yükseltince hiçmi cızırtı olmuyor arada bir?
yazdım bakalım desteğe orta ve üstü ayarlarda şuan müzik dinlemek rahatsız ediyor her 5 saniyede bir bass kısmında ses patlayıp cızırtı yapıyorYabi ben bu hoparlörü indirim başlayınca herkes bu çok iyi diyince aldım cızırtı yaşamadım son seste isterseniz değişim talep edin
Benimki bugün geldi bir problem cizirti vs. YokBundan aldımda ses çalarken biraz yükselttimmi orta seviyede dahi cızırtı oluyor basslarda vs![]()
Havit Gamenote SK770BT RGB Bluetooth Masaüstü Oyuncu Hoparlörü BT 5.3 Bağlantı
Havit Gamenote SK770BT RGB Bluetooth Masaüstü Oyuncu Hoparlörü BT 5.3 Bağlantıwww.havitstore.com.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
normal mi bu durum yoksa ürün mü sıkıntılı?
Tesekkurleruygulaması yok site güvenilir
İyzico'nun halen öyle kampanyası devam ediyor mu ben sitesinde göremedim ?100TL lik ürün ekleyip 1k civarına alırsan yani 500TL de iyzicodan alırsın. 500TL civarına gelir hem kulaklık hem yanına alacağın herhangi bir şey.