Hayaliniz Nedir?

Genel Cerrah olmak ve maalesef canım ülkemden gitmek.

İnşallah Allah'ın izniyle herksein hayalleri gerçek olur
AMİN

Pilot olucam, ayrıca şirketimi farklı dallarda yükseltip hepsinin başına yönetecek insanlar koyucam. Gelen gelirlerle yeni girişimlerle uğraşıcam. Ardından ihtiyacı olan her insana ihtiyacı olanı vermeyi düşünüyorum. İş ise iş, aş ise aş. Tabi koşullarım da olucak, gerçekten ihtiyacı olduğuna ve işi hakkıyla yapacağına inanmam lazım. Ayrıca sektördeki pozisyonunun maaş ortalamasından yüksek maaş vermeyi planlıyorum. Yüksek maaş vermesem bile sosyal hakları fazla olur.
Sen zaten olmuşsun reis(!)

Cumhurbaşkanı olmak. Veya baykar da üst seviye bir mevkide bulunmak.

Beyler başlıyorum
-Bilgisayar mühendisi olmak ve e sporcu olmak.

eporculuk saçma izlemesi eğlenceli işe giriyon sadece oyun oynuyın hep turnıvalara giriyon esporculuk işin yanında yan görev gibi kullanırsan iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler başlıyorum
-Bilgisayar mühendisi olmak ve e sporcu olmak.

bilgisayar mühendisliği,proje yapımcısı(logocu)

Çok adaletliymişim diyorlar ama ben devlet memuru olup bacak bacak üstüne atıp boş boş durmak ya da TFF Başkanı olup 3 büyüklerin bilançolarını attırıp Ülkeye ŞL kupası getirtmek istiyorum. Hepsi 1er sene ŞL şampiyonu olacak ama bu sefer ilke Fener ve Beşiktaş olacak. Galatasaraylılar sonra alay ediyorlar. :D

İşte herkes öyle düşünüyor ama her gün her gün her gün sıkar. Sosyal yaşam: 0
Sosyal yaşam senin elinde normal çalışanlardan fazla çalışmıyorlar. Ama her meslek sıkar böyle bakarsa ofiste iş yapmak çok mu eğlenceli bende ilerde Esporcu olmak istemem çünkü ben farkı oyunları da oynamayı seviyorum.

Geri