DoğuamaBatı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,288
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kırmızı reçete mlsfgüzel ilaçmış nerden alabilirim kafasını merak ettim
Kırmızı reçete mlsfgüzel ilaçmış nerden alabilirim kafasını merak ettim
lazım ya reçeteli migüzel ilaçmış nerden alabilirim kafasını merak ettim
1 2 tane dost dediğim insan var öz kardeşim gibi severim onlara anlattım onlara konuşunca biraz rahatlıyorum ama kendi başıma kaldığımda şuan gibi kafayı yiyor gibiyimgeçmiş olsun umarım derdini anlatabildiğin yakın seni iyi anlayan bir arkadaşın vardır içini dökebilceğin biri olmasıda önemli ve sorunların ne bilemem fakat birşeylerle meşgul et kendini biraz daha iyi olur
zaman geçircek birşeyler bulmalısın boşta kaldınmı kendi kendini yersin ben sabahın köründe kalkıp mutfakta halının etrafında döndüğümü hatırlıyorum hep düşünüyordum kendi kendimi bitiriyordum çok kötü idi ve şuan daha kötüyüm o zaman göre ama üstesinden gelmem daha çok kolaylaşıyor1 2 tane dost dediğim insan var öz kardeşim gibi severim onlara anlattım onlara konuşunca biraz rahatlıyorum ama kendi başıma kaldığımda şuan gibi kafayı yiyor gibiyim
nerden alırımKırmızı reçete mlsf
Eczanenerden alırım
Beni iyi edecek şeyi biliyorumda mlsf elim varmıyor yazmayazaman geçircek birşeyler bulmalısın boşta kaldınmı kendi kendini yersin ben sabahın köründe kalkıp mutfakta halının etrafında döndüğümü hatırlıyorum hep düşünüyordum kendi kendimi bitiriyordum çok kötü idi ve şuan daha kötüyüm o zaman göre ama üstesinden gelmem daha çok kolaylaşıyor
nasıl bir şey acebaEczane
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beni iyi edecek şeyi biliyorumda mlsf elim varmıyor yazmaya
Orası bende kalsınnasıl bir şey aceba
umarım anladığım şey değildirOrası bende kalsın
Ne gibiumarım anladığım şey değildir