Hayattan zevk almıyorum

geçmiş olsun umarım derdini anlatabildiğin yakın seni iyi anlayan bir arkadaşın vardır içini dökebilceğin biri olmasıda önemli ve sorunların ne bilemem fakat birşeylerle meşgul et kendini biraz daha iyi olur

Zevk alamayanların sorunu kendi içinde, eğer insan sadece keyif çatmak için dünyaya gelmiş gibi yaşarsa fakat yaşantısı istediği bir çok şeyi yapmasına engel olan bir fakir hayatı gibiyse, insan amaçsızmış gibi olur, boşluğa düşer, çünkü sen hep rahat etmek, keyif çatmak için dünyaya gelmiş gibi yaşadığın için rahatlığı ve keyfi elde edemiyorsan amacını yitirmişsin demektir, bari boş zamanlarında kendini geliştirmeye çalış, Eğitici kitaplar oku, biraz sadece adını bildiğin dinini öğrenmeye çalış belki o zaman düzelirsiniz, yoksa bu insanlar böyle keyifsizliği zaten fazlasıyla hak ediyorlar

Bende aynı durumdayım hocam.Kelin ilacı olsa başına sürermiş.

geçmiş olsun umarım derdini anlatabildiğin yakın seni iyi anlayan bir arkadaşın vardır içini dökebilceğin biri olmasıda önemli ve sorunların ne bilemem fakat birşeylerle meşgul et kendini biraz daha iyi olur
1 2 tane dost dediğim insan var öz kardeşim gibi severim onlara anlattım onlara konuşunca biraz rahatlıyorum ama kendi başıma kaldığımda şuan gibi kafayı yiyor gibiyim

1 2 tane dost dediğim insan var öz kardeşim gibi severim onlara anlattım onlara konuşunca biraz rahatlıyorum ama kendi başıma kaldığımda şuan gibi kafayı yiyor gibiyim
zaman geçircek birşeyler bulmalısın boşta kaldınmı kendi kendini yersin ben sabahın köründe kalkıp mutfakta halının etrafında döndüğümü hatırlıyorum hep düşünüyordum kendi kendimi bitiriyordum çok kötü idi ve şuan daha kötüyüm o zaman göre ama üstesinden gelmem daha çok kolaylaşıyor

nerden alırım
Eczane
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaman geçircek birşeyler bulmalısın boşta kaldınmı kendi kendini yersin ben sabahın köründe kalkıp mutfakta halının etrafında döndüğümü hatırlıyorum hep düşünüyordum kendi kendimi bitiriyordum çok kötü idi ve şuan daha kötüyüm o zaman göre ama üstesinden gelmem daha çok kolaylaşıyor
Beni iyi edecek şeyi biliyorumda mlsf elim varmıyor yazmaya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,106
Üyeler
188,373
Son üye
SbnCrk
Geri