Neler Yeni

Hayvan gibi DARBOĞAZ yiyorum napmam lazım

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
sistemim bu mesajın altında yazıyor 2.5 sene oldu alalı her ay temizlerim bütün oyunlarda fps düşük geliyor fark edemeyenler için söyliyim monitör 2k o yüzden sistem yetmiyor olabilir şuan için parça yenilemem mümkün değil sistem üzerinden yapabileceğim bir şey varsa söylermisiniz

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Burak B
Bu sistem darboğaz yapmaz. Sizin sorununuz darboğaz değil sanırım ? FPS de düşüklük & performans sorunu mu yaşıyorsunuz ?

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sistem darboğaz yapmaz. Sizin sorununuz darboğaz değil sanırım ? FPS de düşüklük & performans sorunu mu yaşıyorsunuz ?
fps düşüklüğü ani çökmelerde yaşıyorum overclock yapıyorum hafif hafif fps artıyor ancak ani çökmeler yaşanıyor ara ara birde oyunlarda ekran kartı kullanımı yüzde 30 40 larda geziyor sorunu bir türlü çözemedim çok bilgim yok

Murasame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet efe
sistemim bu mesajın altında yazıyor 2.5 sene oldu alalı her ay temizlerim bütün oyunlarda fps düşük geliyor fark edemeyenler için söyliyim monitör 2k o yüzden sistem yetmiyor olabilir şuan için parça yenilemem mümkün değil sistem üzerinden yapabileceğim bir şey varsa söylermisiniz
bana göre darbogaz yapar ama 2k da oynuyorsun yapmamasi lazim yinede bi oc deneyebilirsin ama dikkat etmelisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

fps düşüklüğü ani çökmelerde yaşıyorum overclock yapıyorum hafif hafif fps artıyor ancak ani çökmeler yaşanıyor ara ara birde oyunlarda ekran kartı kullanımı yüzde 30 40 larda geziyor sorunu bir türlü çözemedim çok bilgim yok
islemci isiniyor mu

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
bana göre darbogaz yapar ama 2k da oynuyorsun yapmamasi lazim yinede bi oc deneyebilirsin ama dikkat etmelisin
fpsler çok düşük birde ani çökmeler oluyo overclock yapınca ekran kartına

islemci isiniyor mu
stock fan takılı ekran kartı 50 55 dereceden çıkmıyo ama işlemciyi bilmiyorum bakmam lazım

Murasame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet efe

stock fan takılı ekran kartı 50 55 dereceden çıkmıyo ama işlemciyi bilmiyorum bakmam lazım
isiniyorsa da performans kaybi olur

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Emre
işlemci ısısına bakmanı öneririm ısınıp performans kısıyor olabilir.

Murasame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet efe

hep mi böyleydi yoksa son zamanlarda mi böyle oldu

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
hep mi böyleydi yoksa son zamanlarda mi böyle oldu
uzun süredir böyle hiç dikkat etmemiştim de son 1 yıldır böyle aldığımdan beri değil
birde işlemci sıcaklığını takip edemiyorum bi türlü halledemedim

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
uzun süredir böyle hiç dikkat etmemiştim de son 1 yıldır böyle aldığımdan beri değil
birde işlemci sıcaklığını takip edemiyorum bi türlü halledemedim
MSI Afterburner ile deniyorsunuz değil mi?

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
O sistem darboğaz yapmaz ayırca çözünürlük arttırınca darboğaz artmaz aksine azalır.
Sorunun işlemci sıcaklığı gibi gözüküyor CPU-Z ve Core Temp indir ardından stres testine sokarak 10 dakikalık sonuçları paylaş.

NMK.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Nuri Mert Kaya
O sistem darboğaz yapmaz ayırca çözünürlük arttırınca darboğaz artmaz aksine azalır.
Sorunun işlemci sıcaklığı gibi gözüküyor CPU-Z ve Core Temp indir ardından stres testine sokarak 10 dakikalık sonuçları paylaş.
deniyorum hemen

Top Bottom