HDD FPS Drop Sorunu!

Sisteminiz tam olarak nedir?
Çünkü sadece HDD problemli diyip geçmek yanlış olur.
R3 3100
Palit GTX 1650 SUPER
8GB RAM (ama oyun açıkken arkada Discord hariç her şey kapalı ve ram'in 5gb sini falan kullanıyor) 3000MHZ
Biostar B450MH

R3 3100
Palit GTX 1650 SUPER
8GB RAM (ama oyun açıkken arkada Discord hariç her şey kapalı ve ram'in 5gb sini falan kullanıyor) 3000MHZ
Biostar B450MH
Sistem gayet Yeterli
Oyun zaten Max 8gb ram istiyor.

Ekler

• Screenshot_20201123-205928.jpeg
    Screenshot_20201123-205928.jpeg
    352.4 KB · Hit: 48
Sağlık %100 olması gerek ve bed sector olmaması lazım bunlar yoksa bunları yapma olasılığı olabilir bende ssd var ama bende bile bazen olabiliyor daha önce yoktu son 15 günden beri var güncellemeler sonrası oldu ekran kartı ve Windows son güncellemeleri geldi bende bu sorundan muzdaribim 15 günden beri benim sorunum güncellemelerden sonra oldu umarım düzelir

Sorun büyük ihtimalle HDD'de yani
Sizi de mağdur edip boşa masraf çıkarmanızı istemem. Sistemde en sorunlu parça HDD gibi gözüküyor ancak bu kesin HDD den kaynaklanacak anlamına gelmez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıcaklık değerleri normal mı

Sizi de mağdur edip boşa masraf çıkarmanızı istemem. Sistemde en sorunlu parça HDD gibi gözüküyor ancak bu kesin HDD den kaynaklanacak anlamına gelmez.

Sıcaklık değerlerine nereden bakacağım?

Ekran kartım şu an boşta o yüzden 30 derece ama oyunda bakmam lazım

Sıcaklık değerlerine nereden bakacağım?

Ekran kartım şu an boşta o yüzden 30 derece ama oyunda bakmam lazım
Çift fanli model ise 70-75 geçmediği sürece iyi

Çift fanli model ise 70-75 geçmediği sürece iyi
Çift fanlı model

Aslında daha çok adalarda vs. drop yiyorum normal denizde giderken yok. İnternetten benchmark videoları izlediğimde adalarda da 90 denizde de 90 alıyolar. Ben denizde 90 100 arası alıyorum adalarda 60 ve altı bir de drop yiyorum işte. Muhtemelen adada daha çok şey olduğundan yüklemede zorlanıyor HDD

Çift fanlı model

Aslında daha çok adalarda vs. drop yiyorum normal denizde giderken yok. İnternetten benchmark videoları izlediğimde adalarda da 90 denizde de 90 alıyolar. Ben denizde 90 100 arası alıyorum adalarda 60 ve altı bir de drop yiyorum işte. Muhtemelen adada daha çok şey olduğundan yüklemede zorlanıyor HDD
Olabilir. Dosyaları dogruladiniz mi

Onu bende bilmiyorum. :D
Bu arada bu 1 mb değerini. Hangi program ile ölçtünüz?
Hatırlamıyorum önce bilgisayarımda ölçmüştüm. 120 yle başladı 80 e düştü 50 ye düştü birden 1 e düştü sonra tekrar çıktı 50 80 diye 80 de kaldı

Şu an pc'mde crystaldisk var test yapıp ss ini atayım mı?

Hatırlamıyorum önce bilgisayarımda ölçmüştüm. 120 yle başladı 80 e düştü 50 ye düştü birden 1 e düştü sonra tekrar çıktı 50 80 diye 80 de kaldı
Kısacası kesin bir şey söylemek zor. Sorun HDD derim sorun HDD değil de diğer parçalardan kaynaklı çıkabilir. Dediğim gibi isterseniz bir forza falan indirip deneyin?
Sağlık yüzde kaç HDD'nin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,090
Üyeler
191,256
Son üye
Khross
Geri