HDD'den SSD'ye Windows aktarımı

dissti1

80+
Reaksiyon skoru
3
8TB HDD'min 7, 3'ü doldu. HDD'deki Windows'u SSD'ye aktarmak istiyorum. 8TB SSD alamayacağım için sadece Windows'u sorunsuz bir şekilde aktarabilir miyim? Aktarabilirsem nasıl aktarabilirim?

HDD'nizi hiç bölümlere böldünüz mü?

Merhaba Yapmak ne kadar mantıklı olabilir bilmiyorum ama sıfırlamak yada formak atmak sizin için daha garanti ve daha iyi bir durum olacaktır

Merhaba Yapmak ne kadar mantıklı olabilir bilmiyorum ama sıfırlamak yada formak atmak sizin için daha garanti ve daha iyi bir durum olacaktır
8 TB HDD'si varsa önemli şeyler vardır onda format çok mantıklı durmuyor.

Eğer ayrılmamış bölümünüz yoksa diskteki her şey gidebilir.

8 TB HDD'si varsa önemli şeyler vardır onda format çok mantıklı durmuyor.
Şimdi arkadaş windowsu atmak istiyor onuda belirtmiş ama yedekleme yapacağım derse google drive yada başka türlü yedekleme yapabilir

Şimdi arkadaş windowsu atmak istiyor onuda belirtmiş ama yedekleme yapacağım derse google drive yada başka türlü yedekleme yapabilir
Cloud'a 7 TB yedeklemek çok hızlı upload'ı yoksa yaklaşık 1 ay alır.

Bide arkadaşlar mantığınızı konuşturun biraz adamlar windowsu kopyalayıp harddiske atsa neden format denen bir şey çıkarsınlar

Cloud'a 7 TB yedeklemek çok hızlı upload'ı yoksa yaklaşık 1 ay alır.
şu şekil yapabilirsin ssdye aynı tür işletim sistemini format atarak onuda yanında e yada d diski olarak kullanabilirsin

Ne önerirsin peki dostum ?
İşletim sistemini klonlaman için programlar var ben Media Creation Tool ile yaptığım için bir uygulama adı söylemem zor ama Acronis True Image yükleyip onunla klonlayabilirsiniz daha sonra da HDD'deki işletim sistemi dosyalarını silebilirsiniz. Uzun zaman alır ama cloud'a yedeklemek dışında en güvenli yol bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,688
Üyeler
183,458
Son üye
Jashen
Geri