Senin dediğin RGB li dostum.
Knkam biraz sonra bir yorum daha yapacağım o yoruma ilk cevap verene vereceğim böyleÇekiliş nasıl olacak knk?
Tam anlayamadım bir şeyler yazmışsın ama.
kanka standa verecek para yoktu. ben de masayı matkapla delip oraya sıkışacak tarza ayarladığım silindir tahta (muhabbet kuşu tüneği için almıştık, artmıştı.) soktum. şimdilik iş görüyor.Sanki tuvalet kağıdı bitmiş de boş kalmasın diye konulmuş gibi duruyor brom
Ne kadar biraz sonra mesela? (!)Knkam biraz sonra bir yorum daha yapacağım o yoruma ilk cevap verene vereceğim böyle
Yani ne bileyim benim içime sinmedi bu, tabii sen bilirsin. O yorumuna 3 dakika içinde cevap veren kişiler arasında yap bence çekilişi. Kağıta isim mi yazarsın orasını bilemem.Knkam biraz sonra bir yorum daha yapacağım o yoruma ilk cevap verene vereceğim böyle
Umarım sana çıkar ne diyeyimkanka standa verecek para yoktu. ben de masayı matkapla delip oraya sıkışacak tarza ayarladığım silindir tahta (muhabbet kuşu tüneği için almıştık, artmıştı.) soktum. şimdilik iş görüyor.
Harbi ilk gördüğümde dedim bu muhabbet kuşu tüneği degil mi diyekanka standa verecek para yoktu. ben de masayı matkapla delip oraya sıkışacak tarza ayarladığım silindir tahta (muhabbet kuşu tüneği için almıştık, artmıştı.) soktum. şimdilik iş görüyor.
knk sabahtan beli yazı yazmayıp benim gibi bekleyenler ne yapcakYani ne bileyim benim içime sinmedi bu, tabii sen bilirsin. O yorumuna 3 dakika içinde cevap veren kişiler arasında yap bence çekilişi. Kağıta isim mi yazarsın orasını bilemem.
Sanırım bu şekilde de uygun görülmez. Forumda çekiliş ve türevleri yasakmış.Yani ne bileyim benim içime sinmedi bu, tabii sen bilirsin. O yorumuna 3 dakika içinde cevap veren kişiler arasında yap bence çekilişi. Kağıta isim mi yazarsın orasını bilemem.
Aynknk sabahtan beli yazı yazmayıp benim gibi bekleyenler ne yapcak