Niye ekleme yapmıyorsunAb kızgın atmışsın ya.
Yapacam usta da, megamax linki bulamadım ki ya.
Sağolun hocam, ekliyorum hemen.Zalman MegaMax ZM500-TXII 500W 120mm 80 Plus Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comBenim konulara gir sıcak indirimlere orada Vatan zalman gigamax 750w var. Fiyatı bayağı iyi onu kesin ekle.Zalman ZM600-TXII 600W Dual Forward 120mm 80+ Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Megamax vx plus alternatifi.
Ekledim, bir bakın hocam isterseniz.Zalman MegaMax ZM500-TXII 500W 120mm 80 Plus Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comBenim konulara gir sıcak indirimlere orada Vatan zalman gigamax 750w var. Fiyatı bayağı iyi onu kesin ekle.Zalman ZM600-TXII 600W Dual Forward 120mm 80+ Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Megamax vx plus alternatifi.
Uğraşılmamış, tavsiye ederken neden ettiğinizi de açıklamanız gerekiyor.@HaerEn niye üzgün attın?
Uğraşılmamış?Bu bir rehber değil, tavsiye konusu olmuş, uğraşılmamış.
Eh işte, Seasonic Core listeden çıkmalı, onun yerine Seasonic Focus Plus Gold ve Seasonic Focus Plus Platinum girebilir:
Seasonic Focus Plus Platinum 750W 80+ Platinum Tam Modüler Güç Kaynağı (SSR-750PX) | Teknobiyotik
New Page 1 Teknik Özellikler Nominal Güç Değeri : 750W 80+ Platinum Renk : Siyah Tip : ATX 12V Soğutma Sistemi : 12cm Siyah Sessiz Smart Fan Aktif...www.teknobiyotik.com
Seasonic Focus Plus SSR-850FX 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uğraşılmamış, tavsiye ederken neden ettiğinizi de açıklamanız gerekiyor.
10 dakikada koyduğunuz ürünler hakkında kaynak ve bilgi sunmadan, sadece tavsiye konusu olmasına rağmen adına "rehber" diyorsunuz, evet uğraşılmamış.Uğraşılmamış?
Dostum ne anlatıyorsun sen?