Neler Yeni

her gördüğünüz hile değil

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
aim alıştımak ve arkadaşlarımla oynamak için onlar gümüş
olay da iki taraf da haksız. umarım onlar hakaretten ban yer, senin de hesabın çoklu hesaptan kapatılır. insanların oyun zevkini hiç ediyor smurf hesaplar. bu oyunlar sadece oyun bilgisi ile kazanılmıyor. ben kolsuzum ve kendi seviyemdeki kolsuzlarla oynamak istiyorum. karşıma üst rank gelince oyun zevkim kaçıyor. smurf bir hak değildir, hak gaspıdır. ha karşıma gelsen ben de söverdim. aileye sövme sebepleri ise zannımca sana hak ve hukuk nedir öğretmesi gereken ailenin öğretmemesi.

siz de küfür etmeyin kardeşim. sen de smurf açma. bi de gelip forumda bunu sakın savunma. kural ihlali yapıyorsun açık bir şekilde.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
derecesiz giriyorum zaten bir tek arkadaşlarımla giriyorum ondada gülmekten 10 vuruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

azcık oku yarım saattir derecesiz giriyorum yazıyorum azcık mesajları oku
Derecesiz giriyorsan mesajına onu yazman lazımdır. :)
Yoksa herkes seni burada linçler tabi.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
derecesiz giriyorum zaten bir tek arkadaşlarımla giriyorum ondada gülmekten 10 vuruyorum

o zaman neden arkadaşlarımın rankı gümüş onlarla girmek için smurf hesap açtım diyorsun yalan söyleme suçlusun evet suçluyum demeyi bil

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

kanka derecesiz gir gine pek hoş değil tmm arkadaşınla oynayacaksınız ama olmaz
mesela benim arkadaşlarım da oynuyor seviyeleri yüksek ancak dereceli girmiyoruz smurf açmıyoruz
derecesiz oynuyoruz

Impe

80+ Silver
şey gibi oldu bu anti cheatın açığını bulup hile yapıp ardından açık bırakmışlar izin veriyorlar o zaman hile yapıp milleti oyundan soğutabilirim gibi oldu gerçekten ACINASI HALDESİNİZ
hileden ban yersin veya smurf gibi bir raporlama seçeneği yok

o zaman neden arkadaşlarımın rankı gümüş onlarla girmek için smurf hesap açtım diyorsun yalan söyleme suçlusun evet suçluyum demeyi bil
dedim derecesiz giriyrum arada arkadaşlarımla giriyorum ondada gülmekten 10 vuruyorum dedim suçum varsa bile oda iyi oynamamdır

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
İşte demek ki yeterince iyi değilsin işte daha çok oynayacaksın ve o smurfleri oyundan soğutacaksın olay bu dün CS girdim ve 40 vurmama rağmen 2 kez ACE atmama rağmen yenildik takım berbattı ne yapayım bırakayım mı oyunu ? Çalışmaya devam hocam
Bak dostum sana dostum demek de istemem ama şunu söylemek istiyorum.

Açık sözlü bir insanım ve açık açık söylüyorum sana o kadar sinirliyim ki şu anda sövmemek için kendimi zor tutuyorum.
Bak geçen gün birisi daha en ufak detay vermeden telekomla ilgili sorununu anlatmış ben anlamadım dedim sen bana bunu dedin ya.
Screenshot_82.png

Burada savunma mı var yoksa sende anlama kıtlığı mı var?
Her konuya girip boş beleş mesaj atıyorsun duyar kasıyorsun yeter artık yeter ya bi dur bıkmadın mı artık o kadar şeyden?
Ne zaman bir mesaj atsam geliyorsun bana tepki gösteriyorsun lan bi sal bak sadece sen değil birkaç kişi daha var ya bi salın beni adama yardım edeyim ya sorununu çözeyim ya. Sen o kişiye yardım etmeyeceksen niye konuya geliyorsun ya?
Alın konu linki ya.

Olay ne biliyor musunuz?
Birisi pingle ilgili sorun yaşamış, telekom da kablolu mu bağlanıyorsunuz diye sormuş o kişi de bunu artık nasıl bir kafası varsa geçiştirme olarak algılamış. @Prof ESL de gelmiş diyor ki Telekomu savunma. Milleniyi arasan da aynısını soracak ya.
Şu anda ağzımı bozmak istemiyorum. Kısaca lütfen artık sal beni. Şu lanet internet konularında insanlara en ufak faydan bile olmayacaksa lütfen bu konulara yazma.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Derecesiz giriyorsan mesajına onu yazman lazımdır. :)
Yoksa herkes seni burada linçler tabi.
derecesiz girdiği falan yok adam gelmiş ranları düşük birlikte girmek için hesap açtım diyor derecesizde im ile bronz aynı maça girebiliyor

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
şey gibi oldu bu anti cheatın açığını bulup hile yapıp ardından açık bırakmışlar izin veriyorlar o zaman hile yapıp milleti oyundan soğutabilirim gibi oldu gerçekten ACINASI HALDESİNİZ
Sen de hilecilere geldin adam SMURF açmış.
Kaç kez demeliyim ? Oyunu öğreneceksin sonra yükseleceksin.
Bende kaç kez smurf'lere yenildim eee ne yapalım yani ne istiyorsun ona bakarsan.
Nova iken karşıya keleş de geliyor ne yapalım yani bu da haksızlık

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
hileden ban yersin veya smurf gibi bir raporlama seçeneği yok

dedim derecesiz giriyrum arada arkadaşlarımla giriyorum ondada gülmekten 10 vuruyorum dedim suçum varsa bile oda iyi oynamamdır
hayır suçun varsa smurf olmandır iyi oynaman falan değil

Impe

80+ Silver
g
derecesiz girdiği falan yok adam gelmiş ranları düşük birlikte girmek için hesap açtım diyor derecesizde im ile bronz aynı maça girebiliyor
gel sana maç geçmişini atayım bekle

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bak dostum sana dostum demek de istemem ama şunu söylemek istiyorum.

Açık sözlü bir insanım ve açık açık söylüyorum sana o kadar sinirliyim ki şu anda sövmemek için kendimi zor tutuyorum.
Bak geçen gün birisi daha en ufak detay vermeden telekomla ilgili sorununu anlatmış ben anlamadım dedim sen bana bunu dedin ya.
Alıntıyı görüntüle

Burada savunma mı var yoksa sende anlama kıtlığı mı var?
Her konuya girip boş beleş mesaj atıyorsun duyar kasıyorsun yeter artık yeter ya bi dur bıkmadın mı artık o kadar şeyden?
Ne zaman bir mesaj atsam geliyorsun bana tepki gösteriyorsun lan bi sal bak sadece sen değil birkaç kişi daha var ya bi salın beni adama yardım edeyim ya sorununu çözeyim ya. Sen o kişiye yardım etmeyeceksen niye konuya geliyorsun ya?
Alın konu linki ya.

Olay ne biliyor musunuz?
Birisi pingle ilgili sorun yaşamış, telekom da kablolu mu bağlanıyorsunuz diye sormuş o kişi de bunu artık nasıl bir kafası varsa geçiştirme olarak algılamış. @Prof ESL de gelmiş diyor ki Telekomu savunma. Milleniyi arasan da aynısını soracak ya.
Şu anda ağzımı bozmak istemiyorum. Kısaca lütfen artık sal beni. Şu lanet internet konularında insanlara en ufak faydan bile olmayacaksa lütfen bu konulara yazma.
Ya usta bak ben sana bir şey demiyorum ama adam sana diyor ki kaç kez aramama rağmen geçiştiriyorlar sen hala diyorsun ki
Bir ara sonra gel

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,919
Üyeler
164,932
Son üye
TavukP1lav