Neler Yeni

her gördüğünüz hile değil

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
al bi smurf daha seninde anana sövülse yeridir kendi rankınızla oynayamıyorsanız bi alt ranka düşün onlarla oynayın sakatlar
Kendi emeğiyle o ranka çıktı adam neden oynayamasın ?
Gereksiz linçliyorsunuz şuan arkadaşı isteyen istediğini yapabilir.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Impe

80+ Silver
KENDİ AĞZINLA HAKSIZLIK DİYORSUN SMURFUN DAHA NERESİNİ SAVUNUYORSUN KENDİ FİKİRLERİNLE ÇELİŞİYORSUN KENDİ AĞZINLA HAKSIZLIK DİYORSUN ALOOOOOOOOOOOOO SAÇMALAMAYIN ARKADAŞMISINIZ ANLAYAMADIM SİZİN KAFADAN YAŞAMAK İSTİYORUM
gel bak bir tek dereceli alma maçlarımda az zorlamışım başka dereceli yok nerdeyse onlarda 10 kill neden oynamadım bile
görüyor musun bak dedim sana al

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö
smurf hesapdayım gümüş elo adamlara one tap yağdırdım
ayrıca bu dediğin olay arkadaşlarınla girdiğin için hesap boostlamak da oluyor ki o da ayrı bir kural ihlali. ayrıca sen dereceli girecekmişsin ki smurf açmışsın yoksa normal oyunda rank fark etmiyor. foruma da egonu tatmin etmeye gelmişsin ama kusura bakma sen daha çok ihlal yapmışsın. git dereceli oyununu kendi derecende oyna. biz kolsuzları rahat bırakın kendi aramızda oynayalım.

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
valorant oynuyorum smurf hesapdayım gümüş elo adamlara one tap yağdırdım adamlar ailevi değerlerime sövdü reportladı hilesin dedi arkadaşlar her one tap atan hile değil tamam oyunda bu sezon görmesemde geçen sezon hile vardı ama işte sürekli iyi oynayanlar görüpde kardeşim bu csye döncem her maç hile geliyor diyemessiniz çünkü herkes hile değil sövmeden önce bir raporla adamlar zaten karşılaşmayı iptal ediyorlar hile gelirse demek oki hile olsa. Bile sövmeyelim vede her gördüğümüz iyi oyuncuya hile demeyelim
işte bu yüzden cs de minimum novalara veriyorlar owerwatch u

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Ya usta bak ben sana bir şey demiyorum ama adam sana diyor ki kaç kez aramama rağmen geçiştiriyorlar sen hala diyorsun ki
Bir ara sonra gel
Halen yalan konuşuyorsun farkında mısın?
Üstte konu linkini attım ve arkadaş "kaç kez aramama rağmen geçiştiriyorlar" veya onu çağrıştıran bir şey söylememiş. Ben yazdıktan sonra konuya cevap bile yazmamış.

Konunun burada olması ne alaka ?
Çünkü sen bu konudasın. Sen gör diye yaptım.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
ederlerse etsinler ne yapayım ben savunuyorum fikrimi tamamen yıkıklıktır bu

aynen kardeşim yıkıklık kesinlikle yıkıklık 32 fps oynadığım için kendi şelomda oynamıyorum elimde bi pc olsa kendi hesabımdada oynarım smurfum dede keyfimin kahyasımısın

Impe

80+ Silver
ayrıca bu dediğin olay arkadaşlarınla girdiğin için hesap boostlamak da oluyor ki o da ayrı bir kural ihlali. ayrıca sen dereceli girecekmişsin ki smurf açmışsın yoksa normal oyunda rank fark etmiyor. foruma da egonu tatmin etmeye gelmişsin ama kusura bakma sen daha çok ihlal yapmışsın. git dereceli oyununu kendi derecende oyna. biz kolsuzları rahat bırakın kendi aramızda oynayalım.
arkadaşlarımı boostlamıyorm ne yazıyorum tryhard olmadığımdan 10 vuruyorum bak 10 vuruyorum azcık anlaa

marilyn

80+ Silver
Kendi emeğiyle o ranka çıktı adam neden oynayamasın ?
Gereksiz linçliyorsunuz şuan arkadaşı isteyen istediğini yapabilir.
e iyi bende yanıma im arkadaş alayım boostlasın beni ne güzel bronzların iiçinden geçelim sonra oyun ücretsiz yeni hesap açılıyor diye savunalım madem böyle bir şeyin olmasını istiyor oyun tüm ranklar kaldırılsın gümüşe im gelsin golda bronz gelsin demi çok mantıklı

Hawkz

80+ Bronze
hakaret etmeye hakkın yok kendş rankımdada vurabiliyorum demir de de bronzdada
Kendi rakında oyna o zaman. Multi hesap yasak. Pişkin pişkin burda BrOnzdDa VUruyOrum dersen anana küfür etseler haklılar. Boş iş yapıyorsunuz. Hakaretide hak ediyorsunuz. Savunulacak bir tarafı yok. Kendi çöplüğünüzde oynayın. Adamlar mmr sistemini eşek başı diyemi getirdiler oyuna?

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Halen yalan konuşuyorsun farkında mısın?
Üstte konu linkini attım ve arkadaş "kaç kez aramama rağmen geçiştiriyorlar" veya onu çağrıştıran bir şey söylememiş. Ben yazdıktan sonra konuya cevap bile yazmamış.

Çünkü sen bu konudasın. Sen gör diye yaptım.
Bir başka konuyu diyorum öncekisinden değil

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom