Beğenmediğin oyunlarıİlk kazandığım keyden ''oynaması ücretsiz'' oyun çıktı. Bu tarz yöntemler ile belki birkaç bir şey düşürülebilir ama kütüphaneyi çöp etmek dışında bir seçenek görmüyorum.
Hocam keşke oyun değilde Steam wallet key verse 10 tl lik oyun çıktı ama oyunun 2 incelemesi var oynanmaz bir oyunSÜRESİZ BİR ETKİNLİKTİR (HALA DEVAM EDİYOR 11/02/2022)
İndieGala'yı bilen bilir gayet güvenilir bir sitedir. İndie oyunlar çıkartır/Bundle satar. Bu sitenin uzun zamandır yaptığı bir Steam Key dağıtımı var. Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve 120 civarı oyun kazandım
NOT 1: Her key kazandığınızda AYNI GÜN içerisindeki bir sonraki oyununuzdan 8 saniye eksiliyor. 50 GalaSilver ile 1 saniye takaslayabiliyorsunuz. (GalaSilver İndiegala'nın ücretsiz para birimi. Her gün yenileniyor. çekilişlere katılmak için vs. kullanılıyor.)
NOT 2: Çakallık yapıp 2 hesaptan birden yapmaya çalışmayın ki zaten yapamazsınız İndiegala buna izin vermiyor.
NOT 3: Kart düşüren, AAA oyunlar çıkabiliyor yazdıklarına göre.
1- ''Win a FREE Steam Key!'' Bölümüne Tıklıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
2- Play'e Tıklıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
3- Challenge Butonuna Tıklıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
4- Son Olarak Size Bir Görev Veriyor ve 60 Saniyede Yapmanızı İstiyor (Korkmayın Sonsuz Deneme Hakkınız Var) Tamamladıktan Sonra E-Postanıza, Key Envanterinize Eklendi Gibi Bir Mesaj Geliyor.
Keyi Kullan Dedikten Sonra Steam Hesabınızda Kullanabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
iade olmuyor mu?Hocam keşke oyun değilde Steam wallet key verse 10 TL lik oyun çıktı ama oyunun 2 incelemesi var oynanmaz bir oyun
Hediye gelen oyunda iade oluyor mu? Hiç iade etmedim nasıl oluyor?iade olmuyor mu?
oyunu kazandım kodu epostama gönder dedim gelmiyor ne yapmam lazım ?SÜRESİZ BİR ETKİNLİKTİR (HALA DEVAM EDİYOR 11/02/2022)
İndieGala'yı bilen bilir gayet güvenilir bir sitedir. İndie oyunlar çıkartır/Bundle satar. Bu sitenin uzun zamandır yaptığı bir Steam Key dağıtımı var. Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve 120 civarı oyun kazandım
NOT 1: Her key kazandığınızda AYNI GÜN içerisindeki bir sonraki oyununuzdan 8 saniye eksiliyor. 50 GalaSilver ile 1 saniye takaslayabiliyorsunuz. (GalaSilver İndiegala'nın ücretsiz para birimi. Her gün yenileniyor. çekilişlere katılmak için vs. kullanılıyor.)
NOT 2: Çakallık yapıp 2 hesaptan birden yapmaya çalışmayın ki zaten yapamazsınız İndiegala buna izin vermiyor.
Alıntıyı görüntüle
2- Play'e Tıklıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
4- Son Olarak Size Bir Görev Veriyor ve 60 Saniyede Yapmanızı İstiyor (Korkmayın Sonsuz Deneme Hakkınız Var) Tamamladıktan Sonra E-Postanıza, Key Envanterinize Eklendi Gibi Bir Mesaj Geliyor.
Alıntıyı görüntüle
ben 10 dakika önce bir tane hediye oyun aldım başka ne zaman alabilirim hocamSÜRESİZ BİR ETKİNLİKTİR (HALA DEVAM EDİYOR 11/02/2022)
Alıntıyı görüntüle
2- Play'e Tıklıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
simdi tekrar almayi deneyebilirsiniz -8 saniye ile ya da yarını beklersiniz.ben 10 dakika önce bir tane hediye oyun aldım başka ne zaman alabilirim hocam
Keyi hediye edeceğin zaman e posta giriyorsun. Direkt tıklayarak keyi alabilirsin.oyunu kazandım kodu epostama gönder dedim gelmiyor ne yapmam lazım ?
HCAOM ŞU galasilver ne işe yarıyorsimdi tekrar almayi deneyebilirsiniz -8 saniye ile ya da yarını beklersiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Keyi hediye edeceğin zaman e posta giriyorsun. Direkt tıklayarak keyi alabilirsin.