Neler Yeni

Her Gün Ücretsiz Steam Random Key Kazanmak! (GÜNCEL)

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
25 TL lik oyun çıktı adamsın. Oyunda iyi oyun gibi duruyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Bundle çıktı birkaç oyun verdi ikisinden kart düşürebiliyorum şuan idle master açıkm düşüyor biri 30 40 kr değerinde kartlar düşürüyor diğeri ise tanesi 1 tllik kartlar düşürüyor baya karlıyım şuan 1 tl olma sebebi oyun şuan steamde satılmıyor ama oyunun keyi hala varmış o da baan denk geldi satılmadığı için kimsede oyun ve kart yok bu yüzden pahalıdan almak isteyen insanlar 1 tl civarına sipariş vermiş kartlar düşünce satıcam

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
İlk kazandığım keyden ''oynaması ücretsiz'' oyun çıktı. Bu tarz yöntemler ile belki birkaç bir şey düşürülebilir ama kütüphaneyi çöp etmek dışında bir seçenek görmüyorum.
Beğenmediğin oyunları

Oyuna Tıkla > Desteğe BasAlıntıyı görüntüle

Bu oyunu hesabımdan kalıcı olarak kaldırmak istiyorum de > Tamam, listelenenen oyunları hesabımdan kalıcı olarak kaldır.

Son düzenleme:
  • Beğen

LaketrooS

80+ Silver
SÜRESİZ BİR ETKİNLİKTİR (HALA DEVAM EDİYOR 11/02/2022)

İndieGala'yı bilen bilir gayet güvenilir bir sitedir. İndie oyunlar çıkartır/Bundle satar. Bu sitenin uzun zamandır yaptığı bir Steam Key dağıtımı var. Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve 120 civarı oyun kazandım

NOT 1: Her key kazandığınızda AYNI GÜN içerisindeki bir sonraki oyununuzdan 8 saniye eksiliyor. 50 GalaSilver ile 1 saniye takaslayabiliyorsunuz. (GalaSilver İndiegala'nın ücretsiz para birimi. Her gün yenileniyor. çekilişlere katılmak için vs. kullanılıyor.)

NOT 2: Çakallık yapıp 2 hesaptan birden yapmaya çalışmayın ki zaten yapamazsınız İndiegala buna izin vermiyor.

NOT 3: Kart düşüren, AAA oyunlar çıkabiliyor yazdıklarına göre.

1- ''Win a FREE Steam Key!'' Bölümüne Tıklıyoruz.

Alıntıyı görüntüle

2- Play'e Tıklıyoruz.

Alıntıyı görüntüle

3- Challenge Butonuna Tıklıyoruz.

Alıntıyı görüntüle

4- Son Olarak Size Bir Görev Veriyor ve 60 Saniyede Yapmanızı İstiyor (Korkmayın Sonsuz Deneme Hakkınız Var) Tamamladıktan Sonra E-Postanıza, Key Envanterinize Eklendi Gibi Bir Mesaj Geliyor.
Keyi Kullan Dedikten Sonra Steam Hesabınızda Kullanabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Hocam keşke oyun değilde Steam wallet key verse 10 tl lik oyun çıktı ama oyunun 2 incelemesi var oynanmaz bir oyun :)

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

İndieGala'yı bilen bilir gayet güvenilir bir sitedir. İndie oyunlar çıkartır/Bundle satar. Bu sitenin uzun zamandır yaptığı bir Steam Key dağıtımı var. Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve 120 civarı oyun kazandım

NOT 1: Her key kazandığınızda AYNI GÜN içerisindeki bir sonraki oyununuzdan 8 saniye eksiliyor. 50 GalaSilver ile 1 saniye takaslayabiliyorsunuz. (GalaSilver İndiegala'nın ücretsiz para birimi. Her gün yenileniyor. çekilişlere katılmak için vs. kullanılıyor.)

NOT 2: Çakallık yapıp 2 hesaptan birden yapmaya çalışmayın ki zaten yapamazsınız İndiegala buna izin vermiyor.

Alıntıyı görüntüle

2- Play'e Tıklıyoruz.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

4- Son Olarak Size Bir Görev Veriyor ve 60 Saniyede Yapmanızı İstiyor (Korkmayın Sonsuz Deneme Hakkınız Var) Tamamladıktan Sonra E-Postanıza, Key Envanterinize Eklendi Gibi Bir Mesaj Geliyor.

Alıntıyı görüntüle
oyunu kazandım kodu epostama gönder dedim gelmiyor ne yapmam lazım ?

BeKo'O

80+ Silver
Space Rangers diye bir şey çıktı, oyunun standart versiyonunun mağaza sayfası bile yok basınca normal mağazaya atıyor :D

LaketrooS

80+ Silver

Alıntıyı görüntüle

2- Play'e Tıklıyoruz.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
ben 10 dakika önce bir tane hediye oyun aldım başka ne zaman alabilirim hocam

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
şöyle saçma bir oyun geldi asşfkaşlfaslk bari kartlı oyun gelir diyordum yok oyunun kartıda yokmuş ya

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
ben 10 dakika önce bir tane hediye oyun aldım başka ne zaman alabilirim hocam
simdi tekrar almayi deneyebilirsiniz -8 saniye ile ya da yarını beklersiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyunu kazandım kodu epostama gönder dedim gelmiyor ne yapmam lazım ?
Keyi hediye edeceğin zaman e posta giriyorsun. Direkt tıklayarak keyi alabilirsin.

LaketrooS

80+ Silver
simdi tekrar almayi deneyebilirsiniz -8 saniye ile ya da yarını beklersiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keyi hediye edeceğin zaman e posta giriyorsun. Direkt tıklayarak keyi alabilirsin.
HCAOM ŞU galasilver ne işe yarıyor

• Üzgün

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum