Talha_x23
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Yine kasıyor işlemci kullanımı %70e çıkıyor ve oyun 5 fps gibi bir şey oluyor.Farklı bir tarayıcıda girmeyi dener misin?
Yine kasıyor işlemci kullanımı %70e çıkıyor ve oyun 5 fps gibi bir şey oluyor.Farklı bir tarayıcıda girmeyi dener misin?
Hocam bir de görevler gerçekten zor.Benim eski PCde de oluyordu. Belki çerezlerle alakalı bir problemdir.
Bu key ne işe yarıyoSÜRESİZ BİR ETKİNLİKTİR (HALA DEVAM EDİYOR 11/02/2022)
İndieGala'yı bilen bilir gayet güvenilir bir sitedir. İndie oyunlar çıkartır/Bundle satar. Bu sitenin uzun zamandır yaptığı bir Steam Key dağıtımı var. Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve 120 civarı oyun kazandım
NOT : Çakallık yapıp 2 hesaptan birden yapmaya çalışmayın ki zaten yapamazsınız İndiegala buna izin vermiyor.
NOT 2: Kart düşüren, AAA oyunlar çıkabiliyor yazdıklarına göre.
1- ''Win a FREE Steam Key!'' Bölümüne Tıklıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
2- Play'e Tıklıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
3- Challenge Butonuna Tıklıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
4- Son Olarak Size Bir Görev Veriyor ve 60 Saniyede Yapmanızı İstiyor (Korkmayın Sonsuz Deneme Hakkınız Var) Tamamladıktan Sonra E-Postanıza, Key Envanterinize Eklendi Gibi Bir Mesaj Geliyor.
Keyi Kullan Dedikten Sonra Steam Hesabınızda Kullanabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Başta zor geliyor fakat sonradan alışıyorsun. En zor görev 9 okçu öldürme görevi, hala yapamıyorum. Onun dışında kolayHocam bir de görevler gerçekten zor.
Steam kütüphanene rastgele bir oyun ekliyor.Bu key ne işe yarıyo
Paralımı parasızmı oyun daha ayrıntılı yaaniBaşta zor geliyor fakat sonradan alışıyorsun. En zor görev 9 okçu öldürme görevi, hala yapamıyorum. Onun dışında kolay
Mesaj otomatik birleştirildi:
Steam kütüphanene rastgele bir oyun ekliyor.
Tropico 3-4, Mount and blade, Painkiller gibi oyunlarda verdi bana.Arkadaşlar siteden en az 50 tane oyun almışımdır, her gün oynuyodum bi ara. Yaklaşık 10-15 tane çöp oyun verdi, cidden aşırı saçma oyunlar, sonra tekrar onları vermeye başladı. Güzel oyun verdiği yok.
Dostum ücretsiz oyunu neden versin zaten ücretsiz?Paralımı parasızmı oyun daha ayrıntılı yaani
Postal 1 mi verdi? Bana verdiği tek ücretsiz oyun buydu.İlk kazandığım keyden ''oynaması ücretsiz'' oyun çıktı. Bu tarz yöntemler ile belki birkaç bir şey düşürülebilir ama kütüphaneyi çöp etmek dışında bir seçenek görmüyorum.
Bu oyunu verdi:Dostum ücretsiz oyunu neden versin zaten ücretsiz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Postal 1 mi verdi? Bana verdiği tek ücretsiz oyun buydu.
Hayır, her key kazandığında -8 saniye zamanından gidiyor. 50 GalaSilver ile 1 saniye ekleyebiliyorsun. GalaSilverlar her gün yenileniyor çekilişlere vs katılmak için kullanılıyor.Perimeter diye bir oyun verdi.
Her gün bir hakkımız mı var?