Onları istersen indirebiliyorsun içinde program var ismi ghostoolbox bütün çıkarılan servisleri indirme imkanın var dediğin şey çok mantıklı.Performans windowslar ne kadar performanslı ve kullanışlı olabilseler de ciddi şekilde güvenlik sorunları ve yaşayabileceğiniz windows veya donanımsal sorunlarda performans için çıkarılan araçlar olmadığından sorunlara yol açabilir bilginize.
onu bilmiyordum şimdi öğrendim, önceden direk performans sürüm olarak yayınlayıp bırakıyorlardı deneme amaçlı Windows 10 red sürümünü kurdum ram kullanımı 1gb bile görmüyordu boşta fakat sürücü güncelleştirmek o kadar çileden çıkarıcıydı ki ,windows update diye bir şey yok güncelleyemiyor,internetten sürücü bulacağım kendi ağ kartını tanımıyordu o yüzden böyle bir şey yazma ihtiyacı duydum.Onları istersen indirebiliyorsun içinde program var ismi ghostoolbox bütün çıkarılan servisleri indirme imkanın var dediğin şey çok mantıklı.
İyi yapmışsın ve bu performans sürümünde windows update dahi alıyoronu bilmiyordum şimdi öğrendim, önceden direk performans sürüm olarak yayınlayıp bırakıyorlardı deneme amaçlı Windows 10 red sürümünü kurdum ram kullanımı 1gb bile görmüyordu boşta fakat sürücü güncelleştirmek o kadar çileden çıkarıcıydı ki ,windows update diye bir şey yok güncelleyemiyor,internetten sürücü bulacağım kendi ağ kartını tanımıyordu o yüzden böyle bir şey yazma ihtiyacı duydum.
o çok iyiymiş, boşta bile nerdeyse 2-3gb arası ram tüketiyor windows 10,ben normal sürüm kullanıyorum artık ama az yemiyor yani.İyi yapmışsın ve bu performans sürümünde windows update dahi alıyor
hayır teşekkürler, artık ihtiyacım yok böyle şeylere inşallah bir gün hiç kimsenin de ihtiyacı kalmaz böyle şeyler aramaya.Bence indir performans 2kat
bunu indirdikten sonra bilgisayarımdaki veriler sıfırlanacakmı ?Arkadaşlar eğer son Windows güncellemesinde sorun yaşıyorsanız veya suanki web, program veya oyundaki hız ve FPS'inizi 2 katına çıkartmak istiyorsanız win10 performance edition indirin.
bu videoyu izleyip yapın
Temiz kurulum da evet. Diğer türlü işini görmeyebilir.bunu indirdikten sonra bilgisayarımdaki veriler sıfırlanacakmı ?
Bunu nasıl yaptı ki yazılımsal olarak 32 nasıl yazdırdı oraya çok ilginç. Doğruysa bende yapim arkadaşları trolliyim 32 GB ram var diyene uğraşıyorsun ya al +1000 fps