- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 43,879
hahahahha bak işte buna gülünür aksine çok hızlı büyüyoruz. Buradan çamur atarak işimi DA Forum'u baltalamaya çalışanlara öpücüklerimi gönderiyorum
O da doğru.hahahahha bak işte buna gülünür aksine çok hızlı büyüyoruz. Buradan çamur atarak işimi DA Forum'u baltalamaya çalışanlara öpücüklerimi gönderiyorum
Alıntıyı görüntüle
Abdullah abim, amacım foruma çamur atmak vesaire değil. Demek istediğim forumu bırakan köklü kişilerin gerekçeleriydi. :/hahahahha bak işte buna gülünür aksine çok hızlı büyüyoruz. Buradan çamur atarak işimi DA Forum'u baltalamaya çalışanlara öpücüklerimi gönderiyorum
Alıntıyı görüntüle
Burası forum biri gider biri gelir kişilere ayrımcılık yapamayız insanlar rütbe kasınca ağzını geleni forumda yazabileceklerini zannediyorlarsa seve seve uzaklaştırma veriyorum. Dersen ki onlara ayrımcılık tanı bizi ez orası ayrıAbdullah abim, amacım foruma çamur atmak vesaire değil. Demek istediğim forumu bırakan köklü kişilerin gerekçeleriydi. :/
Kral adamsın vesselam.Burası forum biri gider biri gelir kişilere ayrımcılık yapamayız insanlar rütbe kasınca ağzını geleni forumda yazabileceklerini zannediyorlarsa seve seve uzaklaştırma veriyorum. Dersen ki onlara ayrımcılık tanı bizi ez orası ayrıhiç kimseye bir kere bile haksızlık yapılmıyor aksine sürekli töleranslarımız ve ekstra gayretlerimizle daha keyifli vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Sen keyfine bak boşver başkalarını.
ahahssdhah 31 sjsjjsj (banlamayın plz içimde kalırdı yapmasam pişman değilim)hahahahha bak işte buna gülünür aksine çok hızlı büyüyoruz. Buradan çamur atarak işimi DA Forum'u baltalamaya çalışanlara öpücüklerimi gönderiyorum
Alıntıyı görüntüle
üst düzey mizah anlayışıahahssdhah 31 sjsjjsj (banlamayın plz içimde kalırdı yapmasam pişman değilim)