Herkesin bir bir forumu bırakması

hahahahha bak işte buna gülünür aksine çok hızlı büyüyoruz. Buradan çamur atarak işimi DA Forum'u baltalamaya çalışanlara öpücüklerimi gönderiyorum

DA Forum.jpg

hahahahha bak işte buna gülünür aksine çok hızlı büyüyoruz. Buradan çamur atarak işimi DA Forum'u baltalamaya çalışanlara öpücüklerimi gönderiyorum

Alıntıyı görüntüle
O da doğru.
6 Ocak'ta DA Forum Hangi İSS'yi kullanıyor #3 Konusunu açtığımda 39.000 Kişiydik. Şu anda ise 44.4K
10 Günde 5.4K kişi. Güzel.

Abdullah abim, amacım foruma çamur atmak vesaire değil. Demek istediğim forumu bırakan köklü kişilerin gerekçeleriydi. :/
Burası forum biri gider biri gelir kişilere ayrımcılık yapamayız insanlar rütbe kasınca ağzını geleni forumda yazabileceklerini zannediyorlarsa seve seve uzaklaştırma veriyorum. Dersen ki onlara ayrımcılık tanı bizi ez orası ayrı :) hiç kimseye bir kere bile haksızlık yapılmıyor aksine sürekli töleranslarımız ve ekstra gayretlerimizle daha keyifli vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Sen keyfine bak boşver başkalarını.

Burası forum biri gider biri gelir kişilere ayrımcılık yapamayız insanlar rütbe kasınca ağzını geleni forumda yazabileceklerini zannediyorlarsa seve seve uzaklaştırma veriyorum. Dersen ki onlara ayrımcılık tanı bizi ez orası ayrı :) hiç kimseye bir kere bile haksızlık yapılmıyor aksine sürekli töleranslarımız ve ekstra gayretlerimizle daha keyifli vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Sen keyfine bak boşver başkalarını.
Kral adamsın vesselam.

Ben nisanda girdim temmuzdan beri aktifim

Ayrılan veya ara veren maks 5 tane değerli insan vardır
Gerisi fasa fiso troll insanlar

Ayrılan köklü kişiler çok fazla görmedim ben goldken bırakanlar var genelde

Bunun la ilgili çok güzel bir ata sözü var;

Da forumu bırakmazsın, sadece ara verirsin.

Bırakanları, aktif üyelere oranlayınca çıkan değer kötü bir değer değil.

Forum mantığında kişiler önemli değildir, daha fazla insanın bilgilenmesi daha fazla insanın probleminin çözülmesi önemlidir.

Kişilerin kaprislerine aldanmayınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,226
Üyeler
192,651
Son üye
Yiğithann61
Geri