PolatAlemdarr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 167
Alınabilir. Kötü değil. Kapasitörlerin çoğunun Taepo olması yalnızca biraz kötü bunun dışında pek kötü bir yanı yok. Cratos 850W'a da bakılabilir.Şunun indirimlerini bekliyordum 850 ile 1000 arasında 709-800 oynuyor fark vermeye degermi
Öneriniz varmi hocam maç 5kAlınır fakat bu bütçeye çıkmışken modüler psu daha iyi olur sanki
Alınır yeni nesil güzelŞunun indirimlerini bekliyordum 850 ile 1000 arasında 709-800 oynuyor fark vermeye degermi
Çok müsait olmadığımdan detaylı yazamadım hocam. Performance serisi high powerin en üstlerinden diyebiliriz. 3.1 ve 5.1 destekli olması nvidia da yaşanan yanma sorunlarının önüne geçer. İçindeki kapasitörler kalitelidir elektrik kesintisi yaşadım kaç defa tık demedi. Eksi bir yani sorarsanız benim kullandığım 850w modelde yaşadığım tek şey psu açık konumdayken kulağınızı yaslarsanız ince bir çalışma sesi var ama tam dibinde olmanız lazım. Diğer psularda böyledir belki bilgim yok o konuda. Başka hiçbir sorun yok. Girişleri de yeterli kablolama anlamında kalitelidir. Bu fiyatlara çıkılınca modüler önerilir genelde kablo karmaşasından kurtulmak içinUpupup
Öyle şeylere pek takılmam hocam 3080 le kullanıcam bütceyi çıkartabilirsem 4070 önerileriniz varsa bekliyorum.Çok müsait olmadığımdan detaylı yazamadım hocam. Performance serisi high powerin en üstlerinden diyebiliriz. 3.1 ve 5.1 destekli olması nvidia da yaşanan yanma sorunlarının önüne geçer. İçindeki kapasitörler kalitelidir elektrik kesintisi yaşadım kaç defa tık demedi. Eksi bir yani sorarsanız benim kullandığım 850w modelde yaşadığım tek şey psu açık konumdayken kulağınızı yaslarsanız ince bir çalışma sesi var ama tam dibinde olmanız lazım. Diğer psularda böyledir belki bilgim yok o konuda. Başka hiçbir sorun yok. Girişleri de yeterli kablolama anlamında kalitelidir. Bu fiyatlara çıkılınca modüler önerilir genelde kablo karmaşasından kurtulmak için