High Power Marka PSU alınır mı?

Hurlost

80+
Reaksiyon skoru
3
Elimde olan Game Force 600 Watt 80+ Bronz sertifikalı Güç kaynağının sistemim için yetersiz olduğunu düşündüğüm için Güç Kaynağı arıyorum ve High Power markası bana güvenilir geldi siz ne düşünüyorsunuz? Önerebileceğiniz başka güç kaynağı var mıdır acaba? (Bütçem 4000TL - 4500TL).

High Power iyidir. FSP, XPG, MSI, Corsair orta-üst segmentlerine bakabilirsiniz

Elimde olan Game Force 600 Watt 80+ Bronz sertifikalı Güç kaynağının sistemim için yetersiz olduğunu düşündüğüm için Güç Kaynağı arıyorum ve High Power markası bana güvenilir geldi siz ne düşünüyorsunuz? Önerebileceğiniz başka güç kaynağı var mıdır acaba? (Bütçem 4000TL - 4500TL).
High Power PSU piyasasında kaliteli markalardan biridir öneririm.

Alınır iyi markadır iyi modelleri de vardır. Tabi bütçeye göre alternatif daha iyi bir model varsa değerlendirilebilir.

HighPower kendi malıni kendisi üreten bir firmadır, alınır.
Öyle Asus, Corsair vs. gibi dışarıya ürettirip kendi markasını üstüne yapıştıran bir firma değildir.

2060lı sıstemımde vardı kullanıyordum cızırtı falan hiçbi sıkıntı yaşamadım

Gigabyte markasının psu modellerini kendisi üretmediğini duymuştum ama Asus,Msi,Fsp markalarının çok kaliteli olduğunu ancak bi o kadar da pahalı olduğunu biliyorum birnevi markaya para vermiş gibi hissediyorum.Teşekkürler..

HighPower kendi malıni kendisi üreten bir firmadır, alınır.
Öyle Asus, Corsair vs. gibi dışarıya ürettirip kendi markasını üstüne yapıştıran bir firma değildir.
Arkadaşım da High Power markasını kullaniyor üstelik köy gibi bir yerde yani sürekli elektriklerin gidip geldiği yerde ve sorduğumda baya memnundu . Bir sorun olmadiğini söylemişti

Arkadaşım da High Power markasını kullaniyor üstelik köy gibi bir yerde yani sürekli elektriklerin gidip geldiği yerde ve sorduğumda baya memnundu . Bir sorun olmadiğini söylemişti
HighPower haricinde bizim pazarda kendi güç kaynağını kendi üretenlerden FSP ya da SeaSonic markalarını da tercih edebilirsin.
Kesenin ağzını biraz daha açmak gerekebilir tabi :)

HighPower haricinde bizim pazarda kendi güç kaynağını kendi üretenlerden FSP ya da SeaSonic markalarını da tercih edebilirsin.
Kesenin ağzını biraz daha açmak gerekebilir tabi :)
Kesenin ağzını daha ne kadar açabilirim bilmiyorum🙃😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,010
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri