Hikayeli Oyun Önerisi (Eylül 2025)

Bariska

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi hikayeli oyun önerilerinizi bekliyorum.
Not: The last of us 1 ve 2 - The witcher 3 - Rdr2 - Cyberpunk bunları oynadım.
Ayrıca seri olarak başlayabileceğim oyunlarda olur ama böyle GOW un çok eski oyunları gibi serisi olanları pek oynayasım gelmiyor

metro serisi, kcd 1-2, ghost of tsushima, resident evil serisi, spiderman remastered - miles morales - 2 daha liste uzunda sen bunlardan başla

aslında daha cok rdr2 havasında bi oyun varsa daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

metro serisi, kcd 1-2, ghost of tsushima, resident evil serisi, spiderman remastered - miles morales - 2 daha liste uzunda sen bunlardan başla
bunlara da bakıcam oynanış videolarına falan bazı oyunlar sarmıyo dying light başlamıştım çok sarmadı bıraktım

aslında daha cok rdr2 havasında bi oyun varsa daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunlara da bakıcam oynanış videolarına falan bazı oyunlar sarmıyo dying light başlamıştım çok sarmadı bıraktım
rdr2 gibi çok oyun yok ama kovboy temalı oynarım dersen call of juarez önerebilirim

Merhabalar arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi hikayeli oyun önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca seri olarak başlayabileceğim oyunlarda olur ama böyle GOW un çok eski oyunları gibi serisi olanları pek oynayasım gelmiyor
metro serisi - until dawn -detroit - heavy rain - beyond two souls

until dawn

Geri