Hikayeli Oyun önerisi olan buyursun.

Evet şuan bilgisayarımda hikayesi olan oyun kalmadı öneri lazım böyle sıkmayacak özellikle gamepad desteği iyi olması lazım.
Oynadığım ve beğendiğim oyunlar, buna göre yola çıkabilirsiniz.
RDR 2
Detroit
Beyond two souls
LAST OF US
GTA Serisi

Evet korku sevmem, çok diyalog olan oyunu sevmem örneğin geçen birisi life is strange önerdi oynuyorum filmmi izliyorum oyunmu oynuyorum belli değil :)
Gönderin gelsin fiyatı önemli değil akıcı olsun çok uzun olmasın yeterli teşekkürler.
- The Witcher 3
- Assassin's Creed Valhalla

Peki.
O zaman Death Strandingi al, fiyatını hak eder.
Bu arada aynı şeymi dediğim oyun son 3 oyundur Assassin Takısını iyice kaybetti ve sürekli şuraya git şunu yap şeklinde dizayn edildiğini düşünüyorum, senaryo desen akıcı değil son oyunda bi farklı evet ama oraya baskın yap buraya baskın yap sürekli baskın yap senaryo gene o biçim, o açıdan aynı dedim yoksa farklı oyunlar tabi :)

Bu arada aynı şeymi dediğim oyun son 3 oyundur Assassin Takısını iyice kaybetti ve sürekli şuraya git şunu yap şeklinde dizayn edildiğini düşünüyorum, senaryo desen akıcı değil son oyunda bi farklı evet ama oraya baskın yap buraya baskın yap sürekli baskın yap senaryo gene o biçim, o açıdan aynı dedim yoksa farklı oyunlar tabi :)
AC serisi bir noktada değişmek zorundaydı. Eski seri gibi hep aynı oyunları çıkarıp dursaydi hiç iyi olmazdı. Güzel bir yeniliğe gittiler. Değişiklik oldu. Dediğin görevler AC Odyssey de bol bol var evet. Ac Valhalla'da ise çok daha fazla çeşitlilik var. Oyunları eski seriden kat kat daha iyi yapmışlar. Ac Valhalla'nın görevleri ve yan görevleri hiç kendini tekrar etmiyor. Sürekli bir çeşitlilik var.

AC serisi bir noktada değişmek zorundaydı. Eski seri gibi hep aynı oyunları çıkarıp dursaydi hiç iyi olmazdı. Güzel bir yeniliğe gittiler. Değişiklik oldu. Dediğin görevler AC Odyssey de bol bol var evet. Ac Valhalla'da ise çok daha fazla çeşitlilik var. Oyunları eski seriden kat kat daha iyi yapmışlar. Ac Valhalla'nın görevleri ve yan görevleri hiç kendini tekrar etmiyor. Sürekli bir çeşitlilik var.
Bilmiyorum oyunu daha ön siparişte aldım ön yargılı olduğum için sanırım uzun zamandır köşede duruyordu bugün farkettim hatta ancak sildim keşke silmeseydim :) bi şans daha vericem.

Ben Valhalla'yı severek oynadım açıkçası, diğer AC oyunlarından da farklıydı. AC serisinde zirveye oynayacak bir yapım olmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,880
Üyeler
175,120
Son üye
kaan241
Geri