Erdem Kurnaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Arkadaşlar hikayeli benim oynayabileceğim (yani detroit gibi değil) hiakyeli oyun önerir misiniz?(rdr ve gta hariç)
Uncharted serisi var dikkatini çekiyorsaArkadaşlar hikayeli benim oynayabileceğim (yani detroit gibi değil) hiakyeli oyun önerir misiniz?(rdr ve gta hariç)
God of war, Dyign Light 1, Dying Light 2, Horizon Zero Dawn. Güzel oyunlar.Arkadaşlar hikayeli benim oynayabileceğim (yani detroit gibi değil) hiakyeli oyun önerir misiniz?(rdr ve gta hariç)
Tomb raider serisi veya resident evil olabilir. Aynı zamanda metro 2033 indirimde şuan 37 TL olanı kesinlikle öneririm. Veya indirimden GTA 4 alıp hikayesini oynayabilirsiniz.Arkadaşlar hikayeli benim oynayabileceğim (yani detroit gibi değil) hiakyeli oyun önerir misiniz?(rdr ve gta hariç)
dying light'ı deneyeceğim teşekkür ederimGod of war, Dyign Light 1, Dying Light 2, Horizon Zero Dawn. Güzel oyunlar.
Dying light i 11 TL'ye almıştım (1. Oyunu) şuanda 500 TL civarı olması lazım o fiyata asla değen bir oyun değil. Maximum 150 falan eder yani. Hikayesi de güzeldi.God of war, Dyign Light 1, Dying Light 2, Horizon Zero Dawn. Güzel oyunlar.
resident evile bakabilirim hocam teşekkür ederimTomb raider serisi veya resident evil olabilir. Aynı zamanda metro 2033 indirimde şuan 37 TL olanı kesinlikle öneririm. Veya indirimden GTA 4 alıp hikayesini oynayabilirsiniz.
Dying light 1. Bölümü şuanda asla alınmaz haberiniz olsun. Hikayesi güzel ancak şuanki fiyatına değen oyun değil ben 4 5 ay önce 11 TL ye aldım.resident evile bakabilirim hocam teşekkür ederim
almakDying light 1. Bölümü şuanda asla alınmaz haberiniz olsun. Hikayesi güzel ancak şuanki fiyatına değen oyun değil ben 4 5 ay önce 11 TL ye aldım.
Nasıl? Anlamadım ne diyorsunuz.almak?
Crack indirmekten bahsediyor sanırımNasıl? Anlamadım ne diyorsunuz.
Hiç sevmediğim şeyler, ücretli aldığım oyunu başkası ücretsiz oynayınca kıskanıyorum açıkçası.Crack indirmekten bahsediyor sanırım
Post automatically merged:
FAR CRY PRİMAL