Ekrana Özet sayfası geldi mi? Orada şu an aldığınız hızı ve diğer değerleri göreceksiniz. Görünmüyorsa, Aygıt Bilgisi yazan yere tıklayın.Gelişmişten neye giricem?
38.8 download 8.1 upload varmış çok teşekkürler hocam tek problem türknetin paketi yükselttik demesi.Ekrana Özet sayfası geldi mi? Orada şu an aldığınız hızı ve diğer değerleri göreceksiniz. Görünmüyorsa, Aygıt Bilgisi yazan yere tıklayın.
Bir şey değil. Hemen yükselmeyebilir. Normalde hız yükseltildiği zaman e-mail gönderiyorlardı. Sabah yükseltilmemiş olursa, Twitter destek sayfalarından veya Turknet'in kendi sitesinden arıza kaydı açarsınız. İyi geceler.38.8 download 8.1 upload varmış çok teşekkürler hocam tek problem türknetin paketi yükselttik demesi.
Tamamdır hocam size de iyi geceler.Bir şey değil. Hemen yükselmeyebilir. Normalde hız yükseltildiği zaman e-mail gönderiyorlardı. Sabah yükseltilebilir. Eğer yükseltilmezse, Twitter destek sayfalarından veya Turknet'in kendi sitesinden arıza kaydı açarsınız. İyi geceler.
Yarın tekrar yazıcağım teşekkürler.Birkaç gün sonra dediğiniz gibiyse paket yükselecektir ve iyi bir hız alacaksınızdır.
hocam ben de VMG8623-T50B modemi var ben nereden kontrol edebilirim altyapımı ? arayüzüne alışık değilim yeni aldım.Bir şey değil. Hemen yükselmeyebilir. Normalde hız yükseltildiği zaman e-mail gönderiyorlardı. Sabah yükseltilmemiş olursa, Twitter destek sayfalarından veya Turknet'in kendi sitesinden arıza kaydı açarsınız. İyi geceler.
Yazmayı unuttum. Eğer iç tesisat da problem olursa, o hızı göremezsiniz.Tamamdır hocam size de iyi geceler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yarın tekrar yazıcağım teşekkürler.
Bir bakayım.hocam ben de VMG8623-T50B modemi var ben nereden kontrol edebilirim altyapımı ? arayüzüne alışık değilim yeni aldım.
tamam öğrendim sanırım rx tx diye yazıyormuş 35.8 download 3.7 upload var. Ufak bir artış olmuş sanırım 30 mb di altyapım.Yazmayı unuttum. Eğer iç tesisat da problem olursa, o hızı göremezsiniz.
Bir bakayım.
Önemli değil. Başka bir modelini satmıştım. İhtiyaç olsaydı onun videosunu paylaşacaktım. Ayarlarını yapamayanlar oluyor.tamam öğrendim sanırım rx tx diye yazıyormuş 35.8 download 3.7 upload var.
Şuan reset atsam modeme etki eder mi acaba ?Yazmayı unuttum. Eğer iç tesisat da problem olursa, o hızı göremezsiniz.
Bir bakayım.
Dün ben de öyle diyodum bugün 8 olduSözde bizim upload yükseldi; ama hız testinde 4 mbps çıkıyor.
superonline 10 mb veriyor bu ara bizde de 4 varÖnemli değil. Başka bir modelini satmıştım. İhtiyaç olsaydı onun videosunu paylaşacaktım. Ayarlarını yapamayanlar oluyor.