Olanı mahvetmesinler yeter. Dün gece sayfalar açılmıyordu.superonline 10 mb veriyor bu ara bizde de 4 var
Ayarlayabilecekseniz, resetleyin.Kapatıp açtım ama komple resetten bahsediyorum baştan modem kurulumu.
Umarım düzelir. Bu aralar internet trafiği çok yoğun.Olanı mahvetmesinler yeter. Dün gece sayfalar açılmıyordu.
Onu size yazmadım. Evinize gelen kablolar kaç yıllık? Bizim hız 32 mbps'nin üzerine çıkmıyordu. Adamlara laf söyleyip duruyordum. Cat6 kablo çektikten sonra 70 mbps'ye yükseldi. Eski kablo oksitlenmişti ve ek vardı.Hızın gelmemesi altyapıdan mı yani?
resetten sonra 40a çıktı anlamadım bu arada kabloları tanşınırken çektirmiştik 5 yıllık.Onu size yazmadım. Evinize gelen kablolar kaç yıllık? Bizim hız 32 mbps'nin üzerine çıkmıyordu. Adamlara laf söyleyip duruyordum. Cat6 kablo çektikten sonra 70 mbps'ye yükseldi. Eski kablo oksitlenmişti ve ek vardı.
Değil evet ama zaten 1 saat önce hızım 75 olarak güncellendi biraz beklemekte fayda var.Çok eski değilmiş. Modeme gelen kabloda ek yoksa veya mesafesi çok fazla değilse, arıza kaydı açtırırsınız.
Onu unutmuştum.Turknet sık sorulan sorularda gördüm.Paket yükseltmesi ayın 1inde oluyormuş fatura karışıklığı olmaması için 1 mayısta modemi kapatıp açıcam bakalım işe yarayacak mı.