Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Satıcı ********** mıydı da 109 liraya sattı? Kendi isteyerek koydu o fiyatı ve alıcılara gönderdi. Benim ne suçum vardı da diğerlerinden ne farkım vardı da ben almadım ürünümü? Burada suçlu ben miyim satıcı mı?
kendini kandırmaya devam et, dediğim gibi bir gün çıkar bunlar senden..

Mizar MZ60 red switch kaça satılır gençler?
Hocam 700 e de satan var 350 ye de satan oluyor orası size kalmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendini kandırmaya devam et, dediğim gibi bir gün çıkar bunlar senden..
Arkadaş bi git artık ortalığı tekrar tekrar karıştırmaya mı çalışıyosun

Arkadaşlar bildiğim bu mizar kablosuz değil ama niye çıkar tak type c girişli bir şekilde tasarlamışlar bilginiz var mi

Arkadaşlar bildiğim bu mizar kablosuz değil ama niye çıkar tak type c girişli bir şekilde tasarlamışlar bilginiz var mi
Daha modüler ve daha kullanışlı olsun diye bence çünkü bi yere taşıyacağın zaman daha rahat taşırsın kablosunu çıkarıp, kablo yoksa bile illa type c kablo bulursun bi yerden.

Taşıması daha kolay ve kablo bozulması ya da kaybolması durumunda çok kolay şekilde temin edebilirsin.
Çok mantıklı, teşekkür ederim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha modüler ve daha kullanışlı olsun diye bence çünkü bi yere taşıyacağın zaman daha rahat taşırsın kablosunu çıkarıp, kablo yoksa bile illa type c kablo bulursun bi yerden.
Anladım sağolun hocam mantıklı evet

kablosuz mouse satan varmı uygun fiyata sıfır

Reklam Amaçlı Paylaşım
durgod tam boy cherry mx brown switch satıyorum 2 adet tanesi 500 liradan ankara içi.

mizar mz60 sarı switch siyah renk 2 adet tanesi 500den izmir içi satan arkadaşım var almak isterse

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,186
Üyeler
185,688
Son üye
alizngn34
Geri