fahrettinaga
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 816
bilerek ağır üstünde 8 tane mi ne 4 gr ağırlık koymuşlar tam fps/mobaçok ağırmış o ne öyle maşallahı var
bilerek ağır üstünde 8 tane mi ne 4 gr ağırlık koymuşlar tam fps/mobaçok ağırmış o ne öyle maşallahı var
Benim srius-m 54 Grvallah şimdi rival 650 de geliyor miss ama 153gr mübarek bune
92gr basilisk v2 de bile ağır geliyor daha hafif bir şeye geçmeyi düşünüyorumBenim srius-m 54 Grherhalde 650nin sağ click srius-m kadar
usta bakılık mı satılık mı10 gun once falan 20 tane aldim demistim burdaki herkes bos yapma yalancı cekmisti bana. Bu 20 tane klavye bana laf atanlara gelsin hadi kudurun simdi köşede.
10 gun once falan 20 tane aldim demistim burdaki herkes bos yapma yalancı cekmisti bana. Bu 20 tane klavye bana laf atanlara gelsin hadi kudurun simdi köşede.
Stok var fakat fiyatlar güncellendi. bence artık konun kilitlenme zamanı geliyorstoklar ne zaman yenileniyor?
tanesini 350ye koysa sabahı görmez klavyeler hepsi satılır zarara girmezBence dikkatli olun durduk yerde cebimi dolduracağım derken zarara girmeyin.
ben girince stok yok gözüküyorStok var fakat fiyatlar güncellendi. bence artık konun kilitlenme zamanı geliyor
Onun için demedim 20 klavye en az 5 kişinin tcsi lazımtanesini 350ye koysa sabahı görmez klavyeler hepsi satılır zarara girmez
5 kisinin tc sine falan gerek yok o gunde aynisini yaptılar cok bilmisler neymis alamazmisim neymis gumrukten gecmezmis 2 tane tc yetti ama anlatmiyacagimOnun için demedim 20 klavye en az 5 kişinin tcsi lazım