Hollanda Market Alışverişi

160 dolara alının asus v249qgr bizde 1460tl
oradan dolar + vergiyi hesaplarsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet ama bizim ekonomiyi etikileyen tek şey değersiz paramızın olmasıdır g*t kadar ülke euro kullanıyor biz neden kullanmıyoruz ?
paramız degerli olurdu fakat yanlış yönetimden kaynaklı atatürkten sonraki rejimlerde darbeler arttı

160 dolara alının asus v249qgr bizde 1460tl
oradan dolar + vergiyi hesaplarsınız

paramız degerli olurdu fakat yanlış yönetimden kaynaklı atatürkten sonraki rejimlerde darbeler arttı
para birimi değişebilen bir şey değil mi ?

Siyasete girmeden kısaca söyleyeyim;

İktidarı zerre sevmem, asla da oy vermem ama diğerleri onlardan da beter. Üzücü olan ne biliyor musunuz? Hiçbir zaman bu refah seviyesine ulaşamayacak olmamız. Her geçen gün bir yıl öncesini arıyoruz.
Vallahi öyle ya 6-7 ay önce bileşenler pahalı diyordum şimdi keşke o günler geri dönse diyorum.

İmamoğluna baksan yeterli. Bu hafta çıkan zamı biliyor musun?
Mesela? Dostum eski ibb o kadar borçla bıraktılar ki hala karşılanamadı. Görende güllük gülistanlık bırakıldı sancak. Kanıt ver

İktidarın yaptığı yanlışları sadece sözlü olarak dile getirmek değil, bu yanlışlara alternatif çözüm önerileri ve çözümler getirmesi gerekir muhalefetin. Hiç göremedik.
Yaklaşım 2-3 ay önceydi. Kemal Kılıçlaroğlu bir kanala çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam CNN Türk'tü. Neyse orada sunucu tam da sizin bahsettiğiniz konu ile alaklı sorular sormaya başladı. Sorulardan bir tanesi şuydu: Ülkenin dış borçunu nasıl kapatırdınız diye. Kemal beyin cevabı: Çok basit! IMF'den borç alırım dedi. Evet kısa vadede sorunu çözüyor ama uzun vadede ölümcül bir hata! Bu direkt ülkenin sonu demek.

Yaklaşım 2-3 ay önceydi. Kemal Kılıçlaroğlu bir kanala çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam CNN Türk'tü. Neyse orada sunucu tam da sizin bahsettiğiniz konu ile alaklı sorular sormaya başladı. Sorulardan bir tanesi şuydu: Ülkenin dış borçunu nasıl kapatırdınız diye. Kemal beyin cevabı: Çok basit! IMF'den borç alırım dedi. Evet kısa vadede sorunu çözüyor ama uzun vadede ölümcül bir hata! Bu direkt ülkenin sonu demek.
Eee? Ekrem İmamoğlu nerede merak ettim. Ve röportaj linki atarmısınız?

Mesela? Dostum eski ibb o kadar borçla bıraktılar ki hala karşılanamadı. Görende güllük gülistanlık bırakıldı sancak. Kanıt ver
O borçlara kanıt verin.
Kanıt buyrun:
Hatta yalan haber dememeniz için Sözcü'den bırakıyorum. %40 kelimesinin geçtiği yeri okursanız. Seçim zamanı verdiği sözleri bile tutmadı.
İmamoğlunun şuana kadar yaptığı ve takdir ettiğim hareketi Esenyurt garını temizlemek.

Eee? Ekrem İmamoğlu nerede merak ettim. Ve röportaj linki atarmısınız?
Şuan onu bulmam zor ama burada da kendisi bahsediyor. %300 faizle bize borç verecekler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,406
Üyeler
187,827
Son üye
necipreis
Geri