🔥İndirim Honeywell PTM7950 vergi dahil 232 TL

Çok iyi fiyat. Bu mağaza guvenilir. Ben de buradan aldım RTX 3080'im için. MX6 pump out olmuştu. Yeni sürülmüş MX6 gibi performans alıyorum + pump out olmuyor. Vergi düzenlemesinden önce 350TL'ye mi ne gelmişti.

Bi tane daha alayım bari.

Hocam bunun son kullanma tarihi gibi bişeyi var mı acaba daha benim laptopun garantisi bitmedi de

Total 334,22TL gönderim ücreti de var

ryzen 5 5600 icin kullanilir mi

Ali express açılan 2. Hesaplarda T.C numaramız aynı olsa sıkıntı olur mu?

Ben de kaptım 1 tane 232tlden konu sahibine teşekkürler. 2022 yılında almıştım yine aynı ebatlarda ve çok işimi gördü diyebilirim. Laptopa uygulamıştım sonra kalan parçasıyla da bu sene 6900xt ekran kartıma uyguladım işlemci kısmına, harika sonuç aldım herkese öneririm. Hotspot ısı değeri düştü ve artık hep sabit ısılarda geziyor pump olmuyor.

40x40 yerine 80x80 alsam daha mantıklı.

Fakat 180w işlemcim zaten max yükte mx6 ile 60 derece stabil, bunu koysam 55 olsa yine değmez gibi.

İçimde çok deneme hevesi de var, belki laptopta kullanırım diye 40x40 alayım bari.

Çok iyi fiyat. Bu mağaza guvenilir. Ben de buradan aldım RTX 3080'im için. MX6 pump out olmuştu. Yeni sürülmüş MX6 gibi performans alıyorum + pump out olmuyor. Vergi düzenlemesinden önce 350TL'ye mi ne gelmişti.

Bi tane daha alayım bari.
bunlar ekran kartı için degil mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,032
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri