❌İndirim Bitti! HONOR 400 5G 256 GB 8 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) Gece Siyahı 13.949TL

para karttan çekiliyosa thh'yle uğraşmam valla çekilmezse uğraşırım zaten birkaç ay sonra almayı planlıyodum en erken

Bu 400 TL indirimin bununla alakası yokmuş. Ayakkabı çanta falan diyor. Aynı dakikalarda gelmesi tesadüf. Daha önce 500 TL'lik indirimlerde gelmiş. Mesajları kontrol ettim.

23000-14000=9000
9000/23000=%40
bu ürünün 23 bine satılmadığını ikimizde iyi biliyoruz. çıktığından beri bu fiyat bandında. geçen haftada 18 küsüre satıldı. ortada %25 lik indirim var. ayrıca niye bu kadar büyütüyorsun? alamadığın içinmi yoksa 18 bine yakın zamanda aldığın içinmi? gelirse gelir gelmezse telafi kuponu alır işimize bakarız.

4000 indirmi yanlışlıkla girmişler genel olarak çoğu iptal olucak galiba. 4000+4000+kupon vardı :D

O sırada HB banlı olan diğer ben ben nasıl alcam
nasıl becerdin hb den banlanmayı :D merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en iyi özelliği bataryası 6000 mah bence fiyatının hakını veren telefon.
nfc var ekran kalitesi güzel işlemci güzel 80watt hızlı şarj var kamera güzel bence iyi yani.
bende honor magic var bunnunda 6000mah slikon karbon ama öyle aman aman bir artış olmuyor ya yine bi tık uzun gidiyor ama neredeyse aynı diğer telefonlarla

nasıl becerdin hb den banlanmayı :D merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende honor magic var bunnunda 6000mah slikon karbon ama öyle aman aman bir artış olmuyor ya yine bi tık uzun gidiyor ama neredeyse aynı diğer telefonlarla
yoktan iyidir :)

İptal edilcek zaten 🙂
Hayırdır Hepsiburada personeli misin? Yorumların o kadar sinir etti ki psikolojik sorunların falan var sanırım.

Hesabını 42 dakika önce açmışsın tek mesajın bu gönderi bende seni raporladım 🐑

Geri