DeveloperRedneck
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,758
İptal edilecek, dijital açıktan yararlanılmaz, haksızlık cart curt23.5 a lansman dan almış gibi hissettim![]()
- Honor 400 ile gönderildi.
İptal edilecek, dijital açıktan yararlanılmaz, haksızlık cart curt23.5 a lansman dan almış gibi hissettim![]()
Shuriken marka hoparlör alalım dedik herkese notebook soğutucu iteledi teknosa neyseki iade edildiBu yıl Teknosa 4060 li laptop 19kya satmıştı. Bir arkadaş telefon ile arayıp fiyat hatası kaldırin falan dedim diyordueposta ile departmanlara mesaj atmıştı iptal edilsin diye. Ürün gelmişti
![]()
neredeİlk iptal haberi geldi
![]()
Bakalım ne kadar tanimlicaklar kuponİlk iptal haberi geldi
![]()
Knk gerçekten akıl sağlığın hakkında endişe ediyorumİlk iptal haberi geldi
![]()
Onu da alımıştık, bunu daBu yıl Teknosa 4060 li laptop 19kya satmıştı. Bir arkadaş telefon ile arayıp fiyat hatası kaldırin falan dedim diyordueposta ile departmanlara mesaj atmıştı iptal edilsin diye. Ürün gelmişti
![]()
Teknosa değişik.Shuriken marka hoparlör alalım dedik herkese notebook soğutucu iteledi teknosa neyseki iade edildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
N
nerede
Knk gerçekten akıl sağlığın hakkında endişe ediyorum
Hocam o Teknosa'nın kendisi miydi, sanki pazaryerinden bir satıcıydı?Shuriken marka hoparlör alalım dedik herkese notebook soğutucu iteledi teknosa neyseki iade edildi
Rahatsız işteAtatürk ile ilgili içeriklere yan hesap açıp kin kusanı görmüştüm ama indirim konusunda ilk defa böyle sorunlu bir tip görüyorum.
Yok direk TeknosaHocam o Teknosa'nın kendisi miydi, sanki pazaryerinden bir satıcıydı?