İptal edilip mı tanımlandı.Galiba iptal edilecek. 400 TL kuponu hesabıma tanımlamış. Neden ola ki?
İptal edilip mı tanımlandı.Galiba iptal edilecek. 400 TL kuponu hesabıma tanımlamış. Neden ola ki?
durup dururken eniştem beni niye öptüGaliba iptal edilecek. 400 TL kuponu hesabıma tanımlamış. Neden ola ki?
Bitmiştir stok aynı anda kaç insan aldısiyah rengini komple kapatmışlar hatalı işlem demek ki
İptal edilip mı tanımlandı.
Çok absürt indirim de yok. Thh ye verenler kazanabilir belki iptal olursaHayır henüz iptal etmedi ama bir arkadaşın dediği doğru. Sepette 4000 TL indirimi iki kere yansıtmış. Yani ortada bir hata var. En kötü ihtimale hazırladım kendimi.
4000 TL indirimi üst üste 2 kez yapmışlar. Konu hakkında Hepsiburada'yı bilgilendirdim.
Amerikan başkanınada haber verseydin ne olur ne olmaz4000 TL indirimi üst üste 2 kez yapmışlar. Konu hakkında Hepsiburada'yı bilgilendirdim.
para karttan çekiliyosa thh'yle uğraşmam valla çekilmezse uğraşırım zaten birkaç ay sonra almayı planlıyodum en erkenÇok absürt indirim de yok. Thh ye verenler kazanabilir belki iptal olursa
Yüzde 40?Çok absürt indirim de yok. Thh ye verenler kazanabilir belki iptal olursa
17k kusurden 1 ay kaldı. Belli olmaz. Hepsiburada karşı dava açar süreci uzatır bilinmezYüzde 40?
nerede %40 lık indirim var ?Yüzde 40?
ürün tekrar satışa açılmışnerede %40 lık indirim var ?
23000-14000=9000nerede %40 lık indirim var ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ürün tekrar satışa açılmış